Néha mellettem áll a meg nem született kislányom

Forrás: Thinkstock -
fiatalság félelem szerelem gyermek abortusz kórház terhességmegszakítás önzés gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olvasónk, aki önmagának a Valentína fedőnevet választotta, először vallott a abortuszáról. 10 éve, 18 évesen vetette el a gyermekét, de soha nem érezte úgy, hogy rosszul döntött. Úgy véli, megfelelően elgyászolta a babáját, persze azért furcsa gondolatok időnként őt is foglalkoztatják. A Life.hu-nak érzelmeiről, az előzményekről és a terveiről is mesélt.

A gyermekem apja

Forrás: Thinkstock

A teszt csíkjai

A döntés maga

Forrás: Thinkstock

A kórházi ágy

Az én kislányom

Napjaink szellemei

A jövő zenéje

Hasonló történeted van? Oszd meg velünk, hogy megoszthassuk másokkal! Leveledet várjuk az info@life.hu e-mail címre!

A Life.hu-n több ízben is született már cikk az abortuszról. Ezekből szemezgettünk:


Abortusz után - Életeket tehet tönkre a feldolgozatlan gyász

Bűntudattal, halálfélelemmel és mélységes depresszióval kell megküzdjenek azok a nők, akik úgy döntenek, megszakíttatják terhességüket. Ráadásul a társadalom elítélő, álságos hozzáállása sem könnyíti meg a trauma feldolgozását.

"Terhes lettem a legjobb barátnőm férjétől" - Amikor az abortusz az egyetlen megoldás
Sára 34 éves volt, amikor teherbe esett - a legjobb barátnője férjétől. Ahogy ő fogalmaz: "élete legmeggondolatlanabb lépése" volt a szex a férfival, de a csábítás éppen egy érzelmileg sebezhető pillanatban érte utol, adott volt a helyszín, az idő és az alkalom is az izgalmas, titkos ölelésre.

Abortusztabletta: olcsóbb és egyszerűbb, de közel sem tökéletes megoldás
Ha egy anya nem kívánt gyermekkel terhes, általában nehéz megtalálni a jó megoldást - ha az egyáltalán létezik. Az abortusztabletta egy új lehetőséget nyújt azoknak, akik úgy döntenek, nem akarják megtartani a babájukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.