Meghalt Pete Zsófi énekesnő - Méhnyakrákkal küzdött

halál Soffi zenekar Pete Zsófia méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hajnalban meghalt a Soffi zenekar egykori énekesnője, Urbán Zsófia, leánykori nevén Pete Zsófi. 33 éves volt, méhnyakrákkal küzdött.

"A punk rockos Soffi zenekart még 2004-ben alapította Erdélyi Frici gitáros, a jazz énekesnőnek tanult Soffi, Doba Dani basszusgitáros (MÁK, Kretens), valamint Urbán Laca dobos (CAFB, Rituális Rémtettek)" – írja az index.hu. Az énekesnő blogot írt saját küzdelméről a betegséggel. Nyugodjon békében!

Mit üzen a betegséged?

A méhnyakrák az egyik legkomolyabb, nőket sújtó betegség, ami súlyos problémákra figyelmeztet: olyan meg nem oldott konfliktusokat jelez a szexualitás terén, amelyek rosszindulatúvá fajulhatnak, illetve megkérdőjelezhetik létjogosultságunkat. Ha részletesebben is érdekel a téma, korábbi cikkünkben még több betegség lelki hátteréről olvashatsz.

Házi vizsgálattal kiszűrhető a méhnyakrák? Igen! Kattints IDE és tudj meg többet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.