Pierce Brosnan heg 007 sérülés baleset karcolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 007-es sem sérthetetlen, és ezt most egy fotó bizonyítja! Pierce Brosnant kisebb baleset érhette, hiszen egy csúnya seb éktelenkedik a homlokán. 

Pierce Brosnan épp feleségével vásárolgatott Malibun, amikor lencsevégre kapták a fotósok. A színész furcsa szemüvege mellett pedig a homlokán éktelenkedő sebre lettünk figyelmesek. Vajon mi történhetett az egykori 007-essel?

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Rol-Fk/X17online.Com

Megmutatta gyönyörű unokáját Pierce Brosnan

Tündéri nagypapa a 007-es: Pierce Brosnan szívesen büszkélkedik bűbájos unokájával, akit most mutatott meg először a nagyvilágnak. A babáról készült képet ITT nézheted meg.

A buli utáni evés sem ment meg minket a másnaposságtólhttp://www.life.hu/drlife/20150903-inkabb-igyunk-keveset-hogy-elkerulhessuk-a-masnapossagot.htmlKinek ne lenne ismerős a helyzet, amikor buli után betér egy vendéglátó egységbe és valamilyen étellel igyekszik azért tenni, hogy az alkohol „felszívódjon a szervezetében”? Egy friss kutatás szerint azonban ez nem elegendő, a másnapi macskajaj ellenszere igen egyszerű: kevesebb alkoholfogyasztás. Dr. LifeThinkstockNeked vajon hány éves az agyad? Teszteld!http://www.life.hu/drlife/20150904-teszteld-az-agyadat-hany-eves.htmlIgaz vagy hamis? Válaszolj a következő 25 állításra, amiből megtudhatod, milyen állapotban van az agyad.Dr. Life--Friss kutatás: A fogamzásgátló tabletta tényleg megelőzheti a méhrákothttp://www.life.hu/drlife/20150903-a-fogamzasgatlo-tabletta-tenyleg-megelozheti-a-mehrakot.htmlA 20. század óta rengeteg nő szed fogamzásgátló tablettát. Egy friss kutatás kimutatta, a tabletta nem csak arra jó, hogy megelőzze a terhességet, de sokakat megmentett attól, hogy rákosak legyenek.Dr. Life--Balesetet szenvedett Bangó Margithttp://www.life.hu/drlife/20150903-balesetet-szenvedett-bango-margit.htmlLecsófesztiválra igyekezett, amikor az őket szállító jármű hátulról belerohant egy kamionba.Dr. LifeFotó: Szabó Balázs/Life.huEgy egész család farkasember-szindrómában szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20150903-egy-egesz-csalad-farkasember-szindromaban-szenved.htmlA 41 éves Jesus Aceves családjában közel harmincan farkasember-szindrómások, azaz egész testük szőrös. Hamarosan film is készül róluk.Dr. Life--Savval leöntött nő szerepel egy reklámbanhttp://www.life.hu/drlife/20150903-savval-leontott-no-szerepel-egy-reklamban.htmlA 18 éves Reshmát savval öntötték le. Soha többé nem lesz olyan az arca, mint korábban. Szereplésével reklám készült, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy fokozottabban kellene szabályozni a korrozív savak árusítását.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.