Anorexiás a Victoria's Secret modell? Betegesen sovány lett Vita Sidorkina

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
vékony modell csont orosz Victorias Secret Vita Sidorkina anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz származású modellt a napokban fotózták a márka egyik sportkollekciójához – miközben szinte átszúrták bőrét a csontjai.

Nem titok, milyen sokat dolgoznak a Victoria's Secret angyalai azon, hogy elérjék az álomalakot. A jelek szerint azonban Vita Sidorka, aki nemrég Kendall Jenner és Gigi Hadid mellett lépkedett végig a világhírű fehérneműmárka kifutóján, kissé túlzásba vitte a diétázást – nézd meg itt, mennyire lefogyott az orosz modell!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Anorexia, a modellek legnagyobb ellensége

Az iszonyatos kór, amely nem kímél sem fiatalságot, sem szépséget, sem pedig karriert, a kifutók gazellatestű modelljeinek tucatjával végzett már. Az anorexia nervosa az egyik legádázabb pszichés betegség, mely az evészavar egyik fajtája. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Gigi Hadidot kétszer utasította el a Victoria's Secret, ám harmadszorra megcsináltahttp://www.life.hu/trend/20151111-gigi-hadid-modellt-ketszer-utasitotta-el-a-victorias-secret-harmadszorra-felvettek.htmlA 20 éves modellnek egy álma vált valóra azzal, hogy kedden végigvonulhatott a világhírű fehérneműmárka kifutóján. TrendOrigoEjha! Dögös modell lett a hajléktalan fiúbólhttp://www.life.hu/trend/20151217-john-economou-modell-hajlektalankent-elt-mig-kendall-jenner-es-gigi-hadid-segitettek-neki.htmlEgy 20 éves hajléktalan fiúnak akkora szerencséje volt, hogy összetalálkozott Kendall Jennerrel és Gigi Hadiddal, akik szépen el is intézték, hogy beinduljon a karrierje. Trend--Egy hétig élt úgy, mint a Victoria’s Secret angyalkája, Lily Aldridge - Elképesztő lett a végeredmény!http://www.life.hu/trend/20151209-lily-aldridge-victorias-secret-modell-edzesprogramjaval-keszult-fel-a-fotozasra-egy-ujsagiro.htmlKöztudott, hogy a modellek nagyon kemény edzésprogrammal és diétával készülnek a kifutós szereplésekre és fotózásokra. Egy újságíró, Carly Cardellino Lily Aldridge rutinját csinálta végig egy fotózás előtt. Trend--Cindy Crawford lánya anyukájánál is gyönyörűbb modell leszhttp://www.life.hu/trend/20151217-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-gyonyoru-modell-lett.htmlKaia Gerber még csak 14 éves, de már látszik rajta, hogy sikeres modell lesz. Legújabb fotója is ezt bizonyítja. Trend--Nyugdíjba vonul a Victoria's Secret két angyala?http://www.life.hu/trend/20151216-alessandra-ambrosio-es-adriana-lima-a-victorias-secret-modelljei-nyugdijba-mennek.htmlKözel egy évtizedig volt a világhírű fehérneműmárka angyala Adriana Lima és Alessandra Ambrosio, akik a legfrissebb jelentések szerint kétséges, hogy folytatni fogják a Victoria's Secrettel való közös munkát. Trend--Ilyen még nem volt: plus size modellel reklámoz a Christian Louboutinhttp://www.life.hu/trend/20151212-clementine-desseaux-plus-size-modellel-reklamoz-a-christian-louboutin.htmlA világhírű divatház olyat tett, amilyet eddig még soha: 46-48-as méretű modellel népszerűsítik legújabb beauty-termékeiket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.