Magához tért Kulka János! Meg is tudott szólalni a színész

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
betegség Kulka János beszéd stroke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb a kórház adott ki hivatalos tájékoztatást Kulka János  állapotáról, akit múlt hét kedden vittek kórházba stroke miatt. Tünetei napról napra enyhülnek, állítólag már meg is szólalt a színművész.

Kulka János állítólag továbbra is csupán a bal kezét képes mozgatni, ám kérdésre válaszolva ki tud préselni néhány szót. Egyelőre az “igen” és a hasonlóan egyszerű szavak mennek neki.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A kórház hivatalos közleményéból megtudhattuk, hogy a színművész állapota biztosan javul, de valószínűleg hosszú időre lesz szüksége Kulka Jánosnak, hogy újra a régi legyen. Állítólag már azt is tudja, hogy mi történik vele, érzékeli a környezetét és tisztában van az állapotával is - írja a Bors.

Mint ismeretes, a színművészen életmentő műtétet hajtottak végre -– ezt családja is megerősítette. A Katona József Színház is közleményt adott ki a színművész állapotával kapcsolatban. Kulka János a hírek szerint sztrókot kapott egy vérrög miatt, a legfrissebb jelentések szerint pedig már magához tért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.