Kulka János: “Nem vagyok türelmetlen”

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kulka János stroke gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt stroke miatt került kórházba Kulka János, akiért egy ország aggódott. Sokan féltek, hogy ha felépül is, már nem lesz a régi önmaga. De már úgy sétáltatja a kutyát, mint régen.

Mindenki megrémült, amikor kiderült, hogy Kulka János stroke miatt kórházba került. Életmentő műtétet hajtottak végre a színművészen, akinek állapotáért egy egész ország aggódott, és aggódik ma is, de már nincs miért. Kulka János egyre jobban van.

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

Már májusban sétálgatni látták az intézet kertjében a színművészt, aki türelmesen, de nagy erővel küzd a felépülésért. Miután hazakerült, csodálatos módon felgyorsult a gyógyulása. Gyógytornászának köszönhetően már mindenre képes, amire a stroke előtt képes volt: késsel-villával eszik, ír, autót vezet, teniszütővel gyakorol, jár-kel. Már régóta bot nélkül sétálgat, szinte nem is látszik rajta, hogy néhány hónappal ezelőtt milyen tragédiát élt át.

"Nagyon jó sorom van.

Gyógytornász jár hozzám, úszni járok, sőt már konditeremben is voltam, de az még nehéz volt" - mondta Kulka János a Best Magazinnak. Logopédus is jár hozzá, hogy mihamarabb visszatérjen a beszéde. A szavakat még keresi, de egyre jobban megy neki. "Nem vagyok türelmetlen" - mondta a színművész, akit rendszeresen látogatják a baráti, köztük Csákányi Eszter is.

Te is bekajálod, amit látsz és hallasz? Minden, amit a mentes diétákról tudnod kellhttp://www.life.hu/drlife/20160713-a-glutenmentes-laktozmentes-es-cukormentes-dietak-nem-feltetlenul-egeszsegesek-is.htmlGlutén, laktóz, cukor és fehérliszt – az egészséges életmódot követők között mára szinte szitokszóvá vált ezen összetevők emlegetése, az ezeket tartalmazó élelmiszercsoportok étrendből való kivonása köré pedig egyfajta kultusz kerekedett. Cleaneating, paleo, laktóz- és gluténmentes étrendek lennének egészségünk zálogai? Utánajártunk.Dr. Life--Sztárok, akik elkaptak valamilyen csúnya nemi betegségethttp://www.life.hu/drlife/20160711-szexualis-uton-terjedo-betegsegben-szenvedo-sztarok-david-hasselhoff-brad-pitt-jessica-alba.htmlMi a közös Jessica Albában és David Hasselhoffban? Mit kapott a jegygyűrűn kívül Victoria Beckham a híres férjurától, David Beckhamtől? A Life.hu összegyűjtötte azokat a sztárokat, akikről – hála egy-egy pletykásabb családtagnak, rosszakarónak vagy éppen saját maguknak – kiderült, hogy valamilyen szexuális úton terjedő betegségben szenvedtek, avagy szenvednek a mai napig.Dr. LifeAFPHarrison Ford a beteg gyermekéről vallott: “Csodálom a lányomat, a kitartását, az erejét”http://www.life.hu/drlife/20160714-harrison-ford-lanya-epilepszias-beteg-gyerekerol-vallott.htmlHamarosan hazánkba látogat Harrison Ford a Szárnyas fejvadász második részének forgatására. A világsztár rengeteg szuperprodukcióban szerepelt, de magánéletét mégis titokban tudta tartani. Dr. Life--Somló Tamásnak még mindig szüksége van segítségre és felügyeletrehttp://www.life.hu/drlife/20160714-somlo-tamas-felo-hogy-egy-regi-sulyos-betegsege-ujulhatott-ki-a-sztar-vedi-magat.htmlSajnos egyre többet betegeskedik a legendás zenész. Egészségi állapota miatt pedig már több fellépését is le kellett mondania. A sztár a szűk családján kívül senkit sem enged közel magához. Dr. Life--Galambos Lajos: „Megfordult a fejemben, hogy belehalhatok”http://www.life.hu/drlife/20160714-galambos-lajos-rossz-egeszsegi-allapotban-van-megfordult-a-fejemben-hogy-belehalhatok.htmlAz előzetes letartóztatásban eltöltött idő megviselte a zenészt. Szabadulása óta sincs nyugta, egészsége is megromlott, ráadásul még a felesége is sokat fogyott. Dr. Life--Találj rá a belső harmóniára! Tippek és tanácsok, amelyekkel közelebb kerülhetsz önmagadhozhttp://www.life.hu/drlife/20160711-talalj-ra-a-belso-harmoniara-es-bekere-tippekkel-es-tanacsokkal.htmlEgy egész életen át tartó tanulás, hogy megismerjük és elfogadjuk önmagunkat. Mindez elkerülhetetlen ahhoz, hogy békében legyünk saját magunkkal és a minket körülvevő világgal. Úgy érzed, hiányzik valami az életedből? Változtatnál, de nem tudod, hol kezdd? Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amelyek segíthetnek abban, hogy rálelj a belső békédre, és harmóniába kerülj önmagaddal. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.