Magányosan töltötte utolsó napjait George Michael

Forrás: AFP/Cesar Rangel -
halál pszichológia George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos az énekes életvitele nagyban hozzájárult a tragédiához. Utolsó napjait is teljes magányban töltötte.

Futőtűzként terjedt el a hír, hogy ismét egy tehetséggel lett szegényebb a zenei világ. Millióan imádták George Michaelt, és állnak értetlenül a kérdés előtt: miért hal meg valaki 53 évesen? A legfrissebb információk szerint szívelégtelenség okozta a sztár halálát, ám ez a betegség sem alakul ki csak úgy.

Az 53 éves énekes komoly lelki gondokkal küzdött, ugyanis nem viselte jól a nyilvános megaláztatásokat, amelyeket oly sokszor elszenvedett. Először 1998-ban tartóztatták le "erkölcstelen bűncselekmény" miatt egy nyilvános fürdőben. A következő mérföldkő az volt, mikor Michael ismeretlen okok miatt elveszítette uralmát az autója felett 2004-ben, és a szalagkorlátnak csapódott egy londoni autópályán. 2006-ban pedig azért tartóztatták le, mert marihuánát találtak nála - írta a RadarOnline.

George Michael Forrás: AFP/Cesar Rangel

Nagyon megviselte az is, amikor a nyilvánosság számára is világos lett, hogy George kábítószerfüggő.
"Voltak bulik, ahol drogot fogyasztott, majd nem sokkal később összeesett. Olyan is történt, hogy ébredés után azonnal hányni kezdett" - nyilatkozta Michael unokatestvére, Jackie Georgiou.

Tavaly júliusban egy svájci rehabilitációs intézetbe is bevonult, de mára már tudjuk, hogy ez nem volt elég.

A szerettei az utóbbi időben attól féltek, hogy a sztár végez magával. Lehetetlen volt segíteni rajta, hiszen az utóbbi időben teljesen elzárkózott a külvilágtól és a körülötte lévő emberektől is. Utolsó idejét szinte teljes magányban töltötte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.