Szabó Zsófi fogyás inzulinrezisztencia Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi mostanában karcsúbb, mint valaha, ám a vékonyság hátterében bizony egy komoly egészségügyi probléma áll. 

Szabó Zsófi jópár vizsgálaton vett részt mostanában, így derült ki, hogy inzulinrezisztenciája van, ami miatt

majdnem minden szénhidrátot és cukrot száműzött életéből, emellett pedig a sport is az élete része lett.

Szabó Zsófi Forrás: RTL Klub

"Az ember sokkal kontrolláltabban, felelősségteljesebben tud étkezni, ha muszáj. A hiúság más kérdés, az ember fogy egy-két kilót, belenéz a tükörbe, azt mondja, hogy jól van már így aztán újra hozzányúl a süteményekhez" - mesélte Zsófi a Hot! magazinnak.

A műsorvezető azon kívül, hogy foglalkozik a saját egészségével, fel szeretné hívni a figyelmet a betegségre, hogy azokak is segítsen, akik szintén ezzel küzdenek.

Zsófi a mai napig gyógyszeres kezelés alatt áll, mert hiába figyel az életmódjára, a vizsgálatok eredményei még mindig nem tökéletesek.

"Az utolsó utáni pillanatban a Jóisten vitt el az orvoshoz" - tette hozzá Zsófi.

Egészségleckék sztároktól, amelyeket megtanultunk 2016-banhttp://www.life.hu/drlife/20161208-selena-gomez-bella-hadid-shannen-doherty-es-magic-johnson-egeszsegleckei-2016-bol.htmlHa egy híresség beteg lesz, akkor két dolgot tehet: vagy igyekszik eltitkolni, csendben gyógyulni, majd utána nyilvánosság elé állni, vagy megtagadja a hallgatást, és nyíltan, őszintén vállalja „gyengeségét" rajongói és a világ előtt. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik inkább az utóbbit választották – és ezzel hatalmas erőt adtak rengeteg egészséges és beteg embernek egyaránt. Dr. LifeAFP300 plasztikai műtéten van túl Alicia Douvallhttp://www.life.hu/drlife/20161228-300-plasztikai-mutetje-volt-alicia-douvallnak.htmlAlicia Douvall a plasztikai műtéteivel szerzett magának hírnevet: a nő még csak 37 éves, de már pontosan nem is tudja, hány szépészeti beavatkozáson van túl. Dr. LifeNorthfotoKiderült, mi okozta Gábor Zsazsa haláláthttp://www.life.hu/drlife/20161228-ez-okozta-gabor-zsazsa-halalat.htmlGábor Zsazsa december 18-án hunyt el, azóta pedig nyilvánosságra került a boncolási jegyzőkönyv, amiből kiderül, mi okozta a díva halálát. Dr. LifeHegyes tündefülről álmodott a lány, ezért megoperáltatta magáthttp://www.life.hu/drlife/20161227-hegyes-fulet-muttetett-maganak-egy-lany.htmlMindig van új a nap alatt, a plasztikai sebészet világában is: ez a fiatal lány arról álmodott, hogy olyan fülei legyenek, mint a tündéknek, vagy manóknak. Dr. LifeOrigoMagyar sztárok, akik súlyos betegségekkel küzdöttek meg idénhttp://www.life.hu/drlife/20161220-magyar-sztarok-akik-sulyos-betegseggel-kuzdottek-meg-2016-ban.htmlA különféle megbetegedések nem tesznek különbséget híres és kevésbé ismert emberek között. Most összegyűjtöttük azokat a hazai színészeket és énekeseket, akiknek 2016 sajnos nem sok jót hozott az egészségük terén. Dr. Life--Tökéletesnek lenni mindenáron: így győzd le a megfelelési kényszeredhttp://www.life.hu/drlife/20161221-a-megfelelesi-kenyszer-legyozese.htmlTökéletes külsejű modellek mosolyognak ránk a tökéletesen megkreált címlapokról egy olyan világban, ahol könnyen úgy érezheti az ember lánya, hogy lemarad valamiről, ha nem elég csinos, vékony, okos, szellemes, rátermett... és még sorolhatnánk. Ebben a felgyorsult, a külsőségeket előtérbe helyező világban nehéz olyan kapaszkodót találni, ami valami más értéket képvisel a külcsín és a pénz helyett. Mindez pedig melegágya annak, hogy egy jó adag megfelelési kényszerrel együtt igyekezzünk megállni a helyünket a hétköznapokban. Ám van rá megoldás. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.