Horváth Éva nagyon készül az anyaságra: mindent elkövet

Forrás: Instagram/evahorvathofficial -
anyaság terhesség Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyai örömök elé néz Horváth Éva, és már az első perctől fogva tudatosan odafigyel arra, hogy minden rendben legyen. A modell mindent megtesz azért, hogy a baba a pocakban is megkapja a szükséges vitaminokat. Úgy véli, huszonévesen sem lehetett volna ennél elővigyázatosabb.

Régóta szeretett volna már anya lenni Horváth Éva, és idén teljesül is a kívánsága. Nem is lehetett volna ennél szebb karácsonya a modellnek és párjának, akik a Facebook-oldalukon jelentették be hatalmas örömüket. Horváth Éva egy gyönyörű fotót tett közzé magáról, amin már látható a szépen gömbölyödő pocakja. A gyermekáldás sok változtatásra sarkallta a modellt: lassított az életén, hogy a babavárás minden pillanatát kiélvezhesse.

Horváth Éva mindent megtesz, hogy terhessége rendben legyen Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Már akkor elkezdte átformálni az életét, amikor kiderült, hogy terhes. A 38 éves sztár úgy véli, ennél huszonévesen sem tudna elővigyázatosabban, tudatosabban készülni a gyermek érkezésére. „Amikor kiderült, hogy kisbabát várok,

nem volt kérdés, hogy az első pillanattól kezdve mindent elkövetek azért, hogy minden rendben legyen.

Így amellett, hogy - tőlem egyáltalán nem megszokott módon - egy kisebb raktárt halmoztam fel vitaminokból, mostanában az egész éjszakai alvás után simán ráhúzok még napközben is néhány óra szunyókálást" - árulta el a modell. Hozzátette, a vizsgélatokból is kiveszi a részét, mindenhová elmegy, ahová csak lehet.

Minden vizsgálaton ott van Horváth Éva Forrás: RedLemon

Tudatosan odafigyelek, hogy minden olyan vizsgálatra is elmenjek, ami a modern tudománynak köszönhetően rendelkezésre áll. Ilyen például a Down-szindróma kiszűrésére is alkalmazott PrenaTest, amely kockázatmentesen, már egy egyszerű anyai vérvétellel elvégezhető.

Szerintem megéri odafigyelni - ez nem korfüggő,

hanem mindenkinek ajánlott, aki kisbabát vár. Ha huszonévesen készülnék az anyaságra, akkor is ugyanilyen elővigyázatos lennék" - árulta el Horváth Éva, aki a Czeizel Intézetben végeztetett el több szükséges vizsgálatot is.

Vetéléstől rettegett Horváth Éva

Mint minden kismama, Horváth Éva is aggódott terhessége legelső időszakában, különösképpen a vetéléstől tartott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.