A világ legkisebb embere 21 éves és mindössze 58 centiméter: Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images -
betegség törpe India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy különleges betegség következtében a fiatal fiú nem sokkal több, mint fél méter magas. A családnak nincs pénze a gyógyításra.

Manpreet Singh már 21 éves, ám ránézésre inkább egy ráncos csecsemőre hasonlít. Kora ellenére mindössze 58 centiméter, és a súlya is megegyezik egy 6 hónapos kisbabáéval, így valószínűleg ő a világ legkisebb embere.

Elvileg létezik gyógymód, de a gyógyszerek eddig nem javítottak az állapotán Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

A szülei elmesélése szerint a születésekor teljesen egészségesnek tűnt, ám

féléves korában megállt a növésben, és ez azóta sem változott.

Az indiai származású család történetét csodálkozva nézik a helyiek, a kis Manpreetet egy hindu isten reinkarnációjának tarjták.

A helyiek egy hindu isten reinkarnációjának tartják Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

"A születése óta már számtalan orvosnál voltunk, és a legtöbb vélemény szerint pajzsmirigygond áll a betegség hátterében. Elméletileg van rá gyógymód, és már rengeteg gyógyszert is kapott, de változást eddig még semmi nem hozott" - mesélték a szülők.

Féléves kora óta egy centit sem nőtt, ráadásul már a lábait sem mozgatja Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

A kisfiú nem tud sem járni, sem beszélni, a lábait pedig már 3 éves kora óta nem mozgatja - írta meg a The Sun.

64 évesen szült gyereket ez a nő

Mesterséges megtermékenyítéssel teherbe esett, majd egészséges fiút szült egy 64 éves kínai nő, miután meghalt egyetlen gyermeke. Így néz ki a csecsemő.

Lélekfitnesz: Különféle módszerek, melyekkel növelhetem az energiaszintemethttp://www.life.hu/drlife/20170319-lelekfitnesz-modszerek-amivel-novelni-tudod-az-energiaszintedet.htmlKávéfüggő vagyok, gyakran éjszaka is dolgozom (írok, cikket, könyvet, blogot, mikor mit), heti háromszor, vagy ha összejön, akár többször is edzek, pedig a munkaidőm alkalmanként több mint 16 óra hosszú. Épp egy életmódváltás közepén vagyok, ami helyett szándékosan nem diétát írtam, mert ez sokkal több annál, és több erő is kell hozzá. Egyfolytában rohanok, intézek, szervezek, kattogok, stresszelek, és csak akkor nem alszom rosszul, ha annyira elfáradok napközben, hogy hullaként zuhanok az ágyba. Ezért döntöttem úgy, hogy belevágok a Life.hu Lélekfitnesz kihívásába, és olyan módszereket próbálok ki, amikkel növelhetem az energiaszintemet. Dr. LifeThinkstockElakadtál a nagy életmódváltásban? Így tudsz átbillenni a holtpontokonhttp://www.life.hu/drlife/20170308-ha-elakadtal-az-eletmodvaltasban-igy-billenj-at-a-holtpontokon.htmlAz élet valamennyi területére igaz a mondás, miszerint minden fejben dől el. Ugyanez a helyzet a tavasszal oly sokakban megfogalmazódó életmódváltásra is. Ha már megszületett az elhatározás, az fél siker, és tudd, hogy lesznek pontok, amikor úgy fogod érezni, nem megy. Most megmutatjuk, hogyan lendülj át rajtuk. Dr. LifeThinkstockMiért baj az nekünk, ha előttünk teszi szét a lábát egy sovány modell?http://www.life.hu/drlife/20170314-yves-saint-laurent-kampany-hatasa-a-testkepre-es-az-etkezesi-zavarokra.htmlHatalmas botrányt kavart a napokban a világhírű divatház, Yves Saint Laurent kampánya, amelyet később a francia reklámfelügyeleti hatóság el is távolíttatott. De mi volt az üzenete, és miért káros ránk, földi halandókra nézve? Ennek jártunk utána. Dr. Life--Katerina Graham kórházba került http://www.life.hu/drlife/20170320-katerina-graham-allitolag-drogfogyasztas-miatt-kerul-korhazba.htmlEgyelőre nem tudni, hogy pontosan miért került kórházba a színésznő, de bizonyos információk szerint drogfogyasztás áll a dolog hátterében. Dr. Life--7 kérdés az egészségről: Iszak Eszterhttp://www.life.hu/drlife/20170314-iszak-eszter-musorvezetotol-7-kerdes-az-egeszsegrol.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit, és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal Iszak Esztert kérdeztük ki. Dr. Life--Óriási daganat nőtt egy nő hátára: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170320-rakos-daganat-keletkezett-a-no-hatan.htmlAz idős hölgy több évtized után szabadult meg az életét megkeserítő tumortól. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.