Mick Jagger szívét meg kellett műteni

Forrás: Getty Images/Charles Mcquillan -
operáció szívműtét koncert szívbillentyű-rendellenesség turné egészség Mick Jagger gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El kellett halasztani a Rolling Stones együttes több koncertjét, mert Mick Jaggernél szívproblémákat diagnosztizáltak az orvosok. A zenészt meg is kellett műteni, az operáció sikeres volt.

A Rolling Stones együttes észak-amerikai turnéra indult, ám több koncertet le kellett mondaniuk, mivel Mick Jaggernél szívbillentyű-elégtelenséget diagnosztizáltak. Az egyik billentyűjét meg kellett műteni.

Sikeres volt Mick Jagger szívműtéte Forrás: Getty Images/Charles Mcquillan

A napokban meg is történt az operáció New Yorkban. A Mirror cikke szerint az operáció jól sikerült, a zenésznek még néhány nap ágynyugalomra van szüksége, ám utána sem térhet vissza rögtön a színpadra, egy ideig még pihennie kell.

Jane Fonda vallott a rákkal való küzdelmérőlhttp://www.life.hu/drlife/20190404-jane-fonda-vallott-a-rakkal-valo-kuzdelmerol.htmlJane Fonda nagyon hosszú ideje küzd a rákkal, eddig azonban nem beszélt erről. Most a Vogue magazinban vallott a harcáról. Dr. Life--Britney Spears összeomlott, a pszichiátrián kezelikhttp://www.life.hu/drlife/20190404-britney-spears-osszeomlott-a-pszichiatrian-kezelik.htmlKülföldi sajtóértesülések szerint Britney Spears mentális egészsége ismét meggyengült. Úgy tudni, jelenleg pszichiátrián kezelik. Dr. Life--Megúszható a hólyaghurut? Így kerüld el a bajt!http://www.life.hu/drlife/20190404-mindent-a-holyaghurutrol.htmlAlhasi görcsök, gyakori vizelési inger, fájdalmas vagy csípő, égető érzés vizelés közben? Valószínűleg neked is volt már benne részed. A felfázást vagy hólyaghurutot baktériumok okozzák, és ha tudod, hogyan kaphatod el, könnyedén védekezhetsz is ellene. Mutatjuk, hogyan! Dr. LifeOrigoBoros Lajos elárulta, még mindig nincs jólhttp://www.life.hu/drlife/20190404-boros-lajos-elarulta-meg-mindig-nincs-jol.htmlBoros Lajos elárulta, még mindig nem érzi magát százszázalékosnak. Dr. Life--Sas Józsefnek kétoldali agyvérzése volthttp://www.life.hu/drlife/20190404-sas-jozsefnek-ketoldali-agyverzese-volt.htmlSas József váratlanul lett rosszul thaiföldi nyaralásuk alatt, azóta pedig itthon kezelik. Most kiderült, hogy mi történt a humoristával: kétoldali agyvérzése volt. Dr. Life--Tudományosan is bizonyították: a sajt fogyasztása boldoggá teszhttp://www.life.hu/drlife/20190404-tudomanyosan-is-bizonyitottak-a-sajt-fogyasztasa-boldogga-tesz.htmlEddig is imádtuk a sajtokat, most pedig egy tudományos kutatás is kiderítette, hogy a sajtevés boldoggá teszi az embert. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.