A női szeméremtest ugyanúgy elbűvöli és vonzza az ellentétes nemet, mint száz vagy százezer évvel ezelőtt. Csak éppen a maga természetességében már nem képes felkelteni a férfiak érdeklődését - gondoljuk mi, nők -, így a legkülönbözőbb eszközökhöz, módszerekhez nyúlunk, hogy megfeleljünk a kor és a férfiak elvárásainak.

S hogy mi mindenre képesek a nők azért, hogy kívánatosak legyenek? Millió dologra. S ha a nőknek igazuk van, akkor így lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabb.

www.gucci.com

Csupasz dombok


Major Andrea kozmetikus húsz éve végez az intim területet is érintő szépítészeti-kozmetikai kezeléseket. Elmondása szerint a női (sőt, a férfi) intim területeken a szőrtelenítés egyre divatosabb, még soha nem volt ekkora igény a meztelenségre, mint most. A vendégek jelentős része nem csak ideig-óráig szeretné selymesnek érezni az intim terület bőrét, tartós megoldásokra vágynak, és be is vállalják a nem minden esetben fájdalommentes kezeléseket.Intim ékszerek


A csupaszság szabad utat nyitott a fantáziának, hiszen ha nem takarja bunda a domborulatokat, akkor az ékesíthetővé válik. Intim-piercingek fokozhatják az erotikus izgalmat: egyre elterjedtebb a szeméremajkakba helyezett vagy a csiklót fedő bőrbe szúrt ékszer.

Hogy ez valóban szép látvány-e, és hogy szex közben gyönyört hoz vagy kellemetlen perceket, csak azok tudják, akik ezzel megpróbálkoztak. Előnye, hogy bármikor eltávolítható, és az apró lyukak az idő elteltével begyógyulnak.

Ennél is izgalmasabb egy külföldi honlapon lelt megoldás: a derék vonalát követő láncocska, amelyről egy másik lánc kúszhat le a szeméremajkak közé, néha csak azért, hogy a résbe illeszkedve járás közben okozzon erotikus izgalmat, néha a lánc közepén apró dugó helyezkedik el.

www.thongsandmoreonline.com, www.sylvie-monthule.com


Divat a kislányosan rózsaszín


A kislányosan rózsa- vagy lazacszín a nők nagy bánatára az idő múlásával eltűnik, kicsit sötétebbé válik a bőr. A szűziesen ártatlan szín elérése azonban nem elérhetetlen, és bár a "fehérítés" érdekében bevetett anyagok egészségre ártalmas hatása a mai napig vitatott kérdés, egyre több nő vállalja a beavatkozást.

Illatos, ízes golyócskák


A látványon túl persze nem mindegy sem az íze, sem az illata. Bár a férfiak zöme letette a nagyesküt: imádják az egészséges, a természetes módon feltörő puncinedv ízét és illatát, ennek ellenére mégis akad igény a változtatásra - természetesen a nők részéről.

És meg is lelik a megoldást, hiszen ha hazánkban még kevésbé elérhető ugyan, de külföldi szexshopok polcain ízesített, a hüvelyben remekül oldódó golyócskákat lehet vásárolni. Itthon pedig az illatanyagokat kibocsátó gésagolyócskák színesítik a szexuális együttléteket.

Intimplasztika


Akadnak azonban olyan hölgyek is, akik sokkal drasztikusabb beavatkozásokra is hajlandóak. A plasztikai sebészet persze rengeteg megoldást ajánl vállalkozó kedvű pácienseinek, amelyek egy része kifejezetten az esztétikához kötődik, míg néhány egyéb megoldás messze túl mutat a szépség elérésén.

Szeméremajak-plasztika


A kisajkakat és a nagyajkakat érintő beavatkozások csakis esztétikai szempontból érdekesek. Azok a nők, akik nem elégedettek intim tájaikkal, és a kissé fodros ajkak helyett kislányosan sima, összesimuló, finomabb hatásra törekszenek, gyakran fekszenek kés alá. Pedig a férfiaknak - ha hinni lehet a fórumokon megjelenő véleményeknek - tökéletesen mindegy a forma: a női szeméremtest látványa olyan mértékű szexuális izgalmat vált ki, hogy eszébe se jut méricskélni vagy kritikus szemmel bámulni a látványt.

iStockPhoto

Hüvelyplasztika


Egészen más a helyzet a hüvely méretét és tartását illetően. Sokat szült nőknél előfordulhat, hogy meglazulnak a hüvely izmai, és ez okozhat kellemetlen pillanatokat a szexben. Egy határon belül intimtornával helyrehozható a hüvely fala, ám bizonyos esetekben ez kevés lehet, és ilyenkor van szükség a szűkítő beavatkozásra.

Szűzhártyaplasztika


A szűzhártyafelújító-műtét ma már nem csak azokban a kultúrákban divatos, ahol társadalmi elvárásként jelenik meg, hogy a lány szűzen menjen férjhez. Hazánkban is egyre gyakoribb, hogy az egyébként évekig nagyvilági módon élő nő úgy dönt: újra át szeretné élni a szüzesség elvesztésének fájdalmát, és íme a megoldás: a plasztikai sebészet képes tökéletes szűzhártyát varázsolni.

Csiklóplasztika


Túl kicsi? Csak a hegye látszik? Nem elég intenzív az inger? Ebben az a esetben a csiklót kívánság szerint szabadíthatjuk ki a kis csuklyából, hogy a szexuális ingerek akadály nélkül érhessék a gyönyör központját. Az általános vélekedéssel ellentétben nem okoz gondot a fehérnemű viselése: a csikló szabaddá tétele nem okoz gondot a hétköznapokban, bár kérdés, hogy a csuklya eltávolítása vagy hátrahúzása valóban szükséges-e a csúcs eléréséhez.

iStockPhoto


G-pont-nagyobbítás


Azok a nők, akik nem találják a G-pontjukat, és mindenképpen szükségük van a G-pont általi orgazmusra, műtéti úton kapnak megoldást: a létező G-pontba injenkciózott anyag (ez lehet saját zsír illetve idegen anyag is) hatására a foltocska tapinthatóvá, érzékelhetővé válik, fokozva ezzel a szexuális gyönyört. A műtét ambuláns módon történik, és hatása körülbelül hat hétig tart.

Ciki a domború


Főleg fiatal nőknél okoz ez problémát, hogy bármennyire is lapos a has, a szeméremdomb nevében is benne van - bizony domborodik. A sebészet azonban itt is segít: zsírleszívással lehet laposabb, alacsonyabb dombot kínálni a kíváncsi férfiszemeknek. Ez a probléma későbbi életkorokban magától megoldódik: az idősebb hölgyek éppen a dombocska eltűnése ellen küzdenek. Sikerrel.

Kassai Tini

LIFE MAGAZIN: A TÖKÉLETES NEMI SZERV

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Így öregszik a pasik péniszehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110107-igy-oregszik-a-pasik-penisze.html Húsz dolog, amit minden nőnek tudnia kell a hüvelyérőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20100816-husz-dolog-amit-minden-nonek-tudnia-kell-a-huvelyerol.html 50 feletti celebnők, akik még ma is kívánatosak/lifenetwork/lifemagazin/20110111-50-feletti-celebnok-akik-meg-ma-is-kivanatosak.html Vigyázz a szexszel! Allergiát okozhat! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110107-vigyazz-a-szexszel-allergiat-okozhat.html Ellopta a szeretője spermáját, hogy gyereket szülhessen tőlehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110108-ellopta-a-szeretoje-spermajat-hogy-gyereket-szulhessen-tole.html