A ValóVilág valóságshow-veteránja, Péter állítólag naponta több doboz energiaitalt nyakal be, annak ellenére, hogy a nagy mennyiségben fogyasztott ital rendkívül káros a szervezetre.


Péter korábban a Survivort egy vesegörcs miatt kénytelen volt feladni, de a mindig taktikázó fiú valószínűleg nem tanult az esetből, mert a villában sem él éppen egészséges életet. A ValóVilágból kiesett Shadi és Cristofel is jól emlékeznek arra, hogy a valóságshow-veterán mennyi energiaitalt és alkoholt tüntet el - írja a Bors. "Péter napi hét-nyolc doboz energiaitalt is elfogyaszt, mindezek tetejébe az alkoholt sem veti meg" - mesélte Shadi. "Napközben sokat alszik, csak este van fenn, akkortól egymás után issza az energiaitalokat, melléjük pedig folyamatosan önti magába az alkoholt. Enélkül nagyon gyenge" - tette hozzá Cristofel.Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony BenceAnnak ellenére, hogy az energiaitalok címkéjén lévő felirat szerint napi egy-két doboznál többet kockázatos elfogyasztani, Péter képtelen ellenállni a kísértésnek. "A túlzott energiaital-fogyasztás mindenképpen növeli a szívfrekvenciát, megemeli a vérnyomást, felgyorsítja az idegrendszer működését. Ez oda vezet, hogy a fogyasztó egy idő után űzött vadnak kezdi érezni magát. A szervezet valameddig kompenzálja a felpörgetést, de utána már a kártékony hatás érvényesül. Hosszú távú és nagy mennyiségű bevitel esetén mellkasi fájdalom, alvászavar, érfalszakadás, szívinfarktus és agyvérzés is kialakulhat" - nyilatkozta a Borsnak egy háziorvos.
Lebénult a H1N1-oltástól Veronikahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111121-lebenult-a-h1n1-oltastol-veronika.html Mikrohullámoktól a mobiltelefonig: csak legenda vagy tényleg rákkeltőek?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111118-mikrohullamoktol-a-mobiltelefonig-csak-legenda-vagy-tenyleg-rakkeltoek.html Májrákkal küzd a híres énekeshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111121-majrakkal-kuzd-robin-gibb-a-bee-gees-frontembere.html Kómából ébredve idegen nyelven beszélni: csoda vagy agyunk rejtett képessége?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111115-komabol-ebredve-idegen-nyelven-beszelni-csoda-vagy-agyunk-rejtett-kepessege.html Így lúgosítanak a magyar sztárok!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111118-igy-lugositanak-a-magyar-sztarok.html Horkolás miatt hízott 230 kilóra egy férfihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111117-horkolas-miatt-hizott-230-kilora-egy-ferfi.html Gyilkoló gyerekek: hidegvérű gyilkosok vagy a körülmények áldozatai?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111115-gyilkolo-gyerekek-hidegveru-gyilkosok-vagy-korulmenyek-aldozatai.html Baleset érte a TV2 sztárjának kislányáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20111116-balesetet-szenvedett-gesztesi-panka.html