ritmikus gimnasztika Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balesetet szenvedett Liptai Claudia és Gesztesi Károly kislánya, Panka.

A kislánynak egy ritmikus gimnasztika edzésen sérült meg a bokája olyan súlyosan, hogy azonnal kórházba kellett szállítani - írja a Blikk. Béres György, a család sebész főorvos barátja speciális kötést tett hétfőn Panka lábára. Állítólag a rögzítőkötésnek hála a kislány pár héten belül már oviba mehet. "Panka ritmikus gimnasztikázik. Az egyik gyakorlatnál olyan szerencsétlenül lépett, hogy aláfordult a bokája. Azonnal bevittük a kórházba, ahol az orvosok megállapították, hogy részleges szalagszakadása van. Ott voltam az edzésen, amikor történt a baleset, de a látvány ellenére sem estem kétségbe. Minden gyerekemnek volt már valami baja, tudom, hogy mindent meg lehet oldani. Hála a jóistennek, olyan kiterjedt baráti köröm van, hogy ha szükséges, akkor három percen belül orvost vagy mentőt tudok keríteni. A barátaimnak is mindig segítek, ha kell" - mesélte az apuka, Gesztesi Károly a Blikknek.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A népszerű színész azért is vitte Béres Alexandra édesapjához, Béres Györgyhöz a lányát, mert már több sportbalesetet is szenvedett, s mindig a barátja állította talpra. "Fallabdázás és síelés közben is szakadt már el az ínszalagom. Az egyik ilyen alkalommal Gyuri fél óra alatt összerakott a saját lakásában. Feltette a saját maga által kitalált kötést, és három hét alatt meggyógyultam. Elvittem hozzá Pankát, hogy kösse be neki is a lábát, mert ugyanaz a baja, mint nekem volt. Kifelé már a saját lábán jött. Panka szerencsére már sokkal jobban van. A kedve is jó. Nem szeretném, hogy túlterhelje a lábát, ezért a héten még biztos, hogy nem megy óvodába, hanem otthon marad. Van elég gyerek. Eljátszogat majd a test­véreivel" - tette hozzá a színész.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.