Régóta őrzött titkot árult el a népszerű magyar színésznő

mellrák műtét Moór Marianna szűrés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Moór Marianna színésznő nemrég elárulta, legyőzte a mellrákot, és hosszú idő óta teljes, boldog életet él.

Marianna mellében évekkel ezelőtt csomót találtak, ezért meg kellett válnia az egyik keblétől, amelyet néhány korábbi filmszerepében (Az ötödik pecsét, Az ember tragédiája) még büszkén mutogatott. Végül sikerült legyűrnie a gyilkos kórt, és hosszú idő óta tünetmentes, amit pedig orvosainak köszönhet, és annak, hogy még idejében szakemberhez fordult, így meg lehetett akadályozni, hogy a kór áttétet képezzen.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Az ilyesmit nem reklámozza senki, de nem is akarom eltitkolni a világ elől, hogy én is átestem ezen. Évek óta segítem a mellrákalapítvány munkáját, és ezzel a filmmel is azt akarom elérni, hogy a nők menjenek szűrésre, és ha megtörtént a baj, ne ijedjenek meg, de főleg ne adják fel, kezeltessék magukat. Azt hiszem, az én esetem jó példa arra, hogy nem szabad feladni! Mert a mellrák után is van élet!" - vallotta a Blikknek a színésznő, aki jelenleg egy olyan dokumentumfilmet forgat, mely a rendszeres szűrésekre akarja felhívni a figyelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.