Moór Marianna színésznő nemrég elárulta, legyőzte a mellrákot, és hosszú idő óta teljes, boldog életet él.

Marianna mellében évekkel ezelőtt csomót találtak, ezért meg kellett válnia az egyik keblétől, amelyet néhány korábbi filmszerepében (Az ötödik pecsét, Az ember tragédiája) még büszkén mutogatott. Végül sikerült legyűrnie a gyilkos kórt, és hosszú idő óta tünetmentes, amit pedig orvosainak köszönhet, és annak, hogy még idejében szakemberhez fordult, így meg lehetett akadályozni, hogy a kór áttétet képezzen.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Az ilyesmit nem reklámozza senki, de nem is akarom eltitkolni a világ elől, hogy én is átestem ezen. Évek óta segítem a mellrákalapítvány munkáját, és ezzel a filmmel is azt akarom elérni, hogy a nők menjenek szűrésre, és ha megtörtént a baj, ne ijedjenek meg, de főleg ne adják fel, kezeltessék magukat. Azt hiszem, az én esetem jó példa arra, hogy nem szabad feladni! Mert a mellrák után is van élet!" - vallotta a Blikknek a színésznő, aki jelenleg egy olyan dokumentumfilmet forgat, mely a rendszeres szűrésekre akarja felhívni a figyelmet.

 

Fájdalom nélkül 3 éves korunk előtt meghalnánkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120720-fajdalom-nelkul-harom-eves-korunk-elott-meghalnank.html Szívszorító: Soha nem fog tudni beszélni vagy járni, de mindenkinél jobban úszik a kis hattyúlányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120629-soha-nem-fog-tudni-beszelni-vagy-jarni-de-mindenkinel-jobban.html Nem akar műtétet a 45 kilós herezacskóval rendelkező férfihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120705-nem-akar-mutetet-a-45-kilos-herezacskoval-rendelkezo-ferfi.html Szexfüggőség nőknél - Csernus doki szerint ez van a háttérben (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120719-szexfuggoseg-noknel-csernus-doki-szerint-ez-van-a-hatterben.html Döbbentes videó egy 53 éves férfiról, aki tigrisfejet operáltatott az arca helyérehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120717-a-vadmacska-aki-irodaban-dolgozik-dobbentes-video-egy-53.html Gondolatolvasót fejlesztenek Stephen Hawking agyárahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120706-gondolatolvasot-fejlesztenek-stephen-hawking-agyara.html Szeretnél tökéletesen látni? - 5+1 kérdés és válasz a lézeres látásjavításrólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120720-szeretnel-tokeletesen-latni-51-kerdes-es-valasz-a-lezeres.html