A rajongóknak egy ideig nélkülözniük kell kedvenc énekesnőjüket a színpadról, mivel Gagán sürgősségi műtétet hajtottak végre, aminek következtében tolószékbe kényszerült.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!


A világsztár már hosszú ideje krónikus csípőfájdalommal küzdött, de megpróbálta eltitkolni és a lehető legjobb formáját adni. Múlt héten azonban megtörtént a baj, és nem bírt lábra állni, ezért azonnali operációra volt szüksége. Az eset miatt pedig a következő 25 koncertet is lemondták.

Forrás: AFP/Twitter
Lady Gaga és a posztolt kép Emmáról

Az énekesnő a közösségi oldalán üzent a rajongóknak, ahol még Emma névre keresztelt tolókocsiját is megmutatta: "Nem is tudom, mit mondhatnék. Már egy ideje próbáltam titokban tartani az egyik fellépésen szerzett sérülésemet, ám a múlt hónapban egyre csak rosszabb lett. A csapatomnak sem árultam el, mert nem akartam csalódást okozni a rajongóimnak. A legutóbbi előadás alkalmával azonban már nem voltam képes talpra állni és még most sem tudok. Remélem, meg tudtok nekem bocsátani, mert magamnak képtelen vagyok. Csalódott vagyok és szomorú, de bízom a mihamarabbi felépülésben. Egyszerűen utálom ezt a helyzetet. Szeretlek titeket és sajnálom."

 

"Meg akart ölni a barátnőm!"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130208-csaladon-beluli-bantalmazas-onmagunkat-betegitjuk-meg-egy-rossz-parkapcsolatban.html A becsület útja - Élet a börtön utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130208-elet-a-borton-utan-visszailleszkedes-a-tarsadalomba.html Intenzív osztályon van a magyar énekeshttp://www.life.hu/gyogyulj/20130217-intenziv-osztalyon-apoljak-szivproblemai-miatt-bodi-laszlo-cipot-a-republic.html HPV: Megelőzhető, mégis százak halnak belehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130215-hpv-virus-megelozheto-lenne-megis-szazak-halnak-bele-a-mehnyakrakba.html