Vakbélgyulladás miatt nem koncertezik Elton John

lemondás Elton John ügynök koncert vakbélgyulladás gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltályogosodott vakbélgyulladás miatt egyelőre nem koncertezik a világsztár.

Elton John "heveny vírusfertőzésre" hivatkozva már lemondta két múlt heti németországi koncertjét, és a kedd estére tervezett olaszországi fellépését is. Ügynöke most bejelentette, hogy az énekesnél eltályogosodott vakbélgyulladást diagnosztizáltak, ezért előbb erős antibiotikum-kúrán kell átesnie, majd - valamikor a következő hetekben - megműtik - írja az MTI.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Emiatt elmarad a 66 éves popsztár péntekre tervezett koncertje a londoni Hyde parkban. "Az énekes azonban alig várja, hogy újra csúcsformában legyen, és szeptember elejétől megtartsa fennmaradó koncertjeit" - hangsúlyozza ügynöke.

Kórházba került Mariah Careyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130709-mariah-carey-enekesno-vallserules-miatt-kerult-korhazba.htmlMeghalt Buda Béla pszichiáterhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130707-buda-bela-pszichiater-meghalt-a-pszichoterapia-a-kommunikacioelmelet-a-szocialpszichologia.htmlAgydaganata volt az ismert énekesnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130703-fiucsapatot-nevezett-el-sebeszerol-az-agydaganattulelo-andy-brown-a-lawson.htmlEgy csípés miatt majdnem elvesztette melléthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130704-szunyogcsipes-miatt-majdnem-elvesztette-a-mellet-natalie-thomason.htmlJótékony célból vetkőzött a teniszcsillaghttp://www.life.hu/gyogyulj/20130703-lifenight-fernando-verdasco-teniszezo-jotekony-celbol-vetkozott-le-hogy-felhivja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.