Jobban van Katalin hercegnő – hamarosan visszatér királyi teendőihez

Forrás: AFP/Carl Court -
Katalin hercegnő Egyesült Királyság terhességi rosszullét Málta utazás Vilmos herceg program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves királyi híresség második gyermekét várja, terhességi rosszullétei miatt azonban kénytelen volt lemondani az összes betervezett programját és útját. A hírek szerint azonban nemsokára újra beleveti magát teendőibe.

Hamarosan visszatérhet királyi teendőihez Katalin hercegnő. Vilmos herceg neje, akinek pár hete jelentették be második terhességét, rosszullétei miatt sorban mondta le kötelező programjait, mint például az első szólóútját Máltára, orvosai pedig még több pihenést és nyugalmat javasoltak neki.

Forrás: AFP/Carl Court

Katalin hercegnő a szóvivője szerint már a következő hónapban „munkába állhat," hiszen a hírek szerint októberben és novemberben is számos programot ütemeztek be neki.

Mi már tudjuk, hogy nézne ki Katalin hercegnő kislánya

A Clarence House szeptember elején jelentette be, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegnő második gyermeküket várják. A baba, aki a számítások szerint valamikor áprilisban érkezik majd meg, nemét egyelőre nem tudni - azt azonban igen, hogy a házaspár nagyon örülne, ha a kis György herceg után kislányuk születne. Mi ITT játszottunk el a gondolattal, hogyan festene Katalin hercegnő és Vilmos herceg lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.