Légy egészségesebb, fiatalabb! Így használd fel újra a saját tested

Forrás: Thinkstock -
zsír betegség vér saját test drakula terápia egészség szövetek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nőnek az életében eljön a pillanat, amikor szembesülnie kell azzal, hogy az idő bizony eljárt felette. Az viszont rajtad múlik, hogy erre pontosan mikor is kerül sor. Tehetsz ellene, hogy ez a perc minél később köszöntsön be. Méghozzá úgy, hogy önmagadat építed újjá.

Használd a saját véred!

A szépségipar érzékenyen reagál a nők egyre kifinomultabb és egyre természetesebb módszereket váró igényeire. A Drakula-terápia talán a leghatékonyabb olyan beavatkozás, amely ezeknek az elképzeléseknek százszázalékosan megfelel, tekintve, hogy metszésvonal és egyetlen milligramm idegen anyag bejuttatása nélkül, látványosan forgatja vissza az idő kerekét.

Forrás: Thinkstock

A növekedési fehérje szerepének felismerése teszi lehetővé, hogy az ipar sikerrel alkalmazza a vérterápiát, vagyis egészen pontosan a vérszérum-terápiát. Az ugyanis nagyon lényeges, hogy a vörös vértesteket nem juttatják vissza a bőrbe, hanem a levett vérből egy gyors eljárás keretében vérszérumot nyernek ki és ez kerül csak vissza beléd.

Mi történik pontosan?

A vérvételt követően a levett vért lecentrifugálják, az így nyert szérumot pedig egy speciális, dúsító eljárást követően mezoterápiás módszerekkel, tűszúrásos technológiával juttatják vissza a bőrödbe.

A készítmény ekkor már gazdag természetes fehérjékben és növekedési faktorokban, ezáltal serkenti a bőröd kollagénsejtjeinek regenerálódását és növekedését. Az arcod, a nyakad, a dekoltázsod, de akár a kézfejed bőrét is kezeltetheted vele.

Bárhol is történjen a beavatkozás, a hatás szinte azonnal érzékelhető, ám nem ez a legfontosabb értéke a terápiának. Egy hónap múlva a növekedési faktor felébred, és serkenteni kezdi az érintett szöveteidet. Vagyis elkezdi kitölteni a teret, így a bőröd kisimul, a ráncaid pedig eltűnnek. Egy háromalkalmas kezelés pedig két-három évre is elegendő plusz energiával látja el a szöveteidet, és a bőröd akár tíz évet is fiatalodhat.

Használd a saját zsírod!

A lipofilling során a leszívott saját zsírod egy részét, természetesen a megfelelő előkészítés után a tested egy másik területére, mondjuk az arcodba, a melleidbe, a fenekedbe, vagy épp a vádlidba töltik vissza. Leggyakrabban ajakfeltöltésre, arcfiatalításra és a járomív feltöltésére, karikás szemek korrekciójára, valamint mellek térfogatának növelésére használják ezt a technikát, de akár intim területek töltésére is ez lehet a megfelelő megoldás.

Forrás: Thinkstock

Mi történik pontosan?

A zsírszíváskor pár milliméteres metszésen keresztül szívják le átültetendő sejtjeidet. Ilyenkor törekednek arra, hogy a zsírsejtek lehetőleg ne sérüljenek. Ezt követően a visszaültetendő anyagot megtisztítják, leszűrik és szeparálják, vagyis eltávolítják a felesleges szöveteket, melyek a későbbiekben gátolnák a sejtek megtapadását új helyükön.

A megtisztított zsírt aztán fecskendőkbe töltik, majd a befogadásra előkészített szövetekbe injekciózzák. A zsírfeltöltés után a kezelt területet elsimítják, határait szépen elegyengetik.

Használd a saját vizeletedet!

8 probléma, amire a vizelet jelent megoldást című cikkünkben tettünk említést arról, hogy akár a vizeletünk felhasználásával is tehetünk fiatalságunk és egészségünk megőrzéséért, de akár a ráncok eltüntetéséért is. Akkor azt írtuk, hogy a távol-keleti nők hagyománya szerint a bőr selymes tapintású lesz, ha vizelettel tonizálják. Az elmélet szerint tehát a vizeletterápia akár ránctalanító szérumként is használható, elsődlegesen azonban az egészségmegőrzésben segít.

Mi történik pontosan?

A Napidoktor.hu cikke szerint a vizelet ivása, főleg a súlyos, más módszerekkel nem kezelhető betegségeknél javasolt, ilyen például az asztma, a bélbetegségek és az ekcémák, de az idült, szinte gyógyíthatatlan gombásodásoknál is különösen ajánlott.

Saját vizeletünk kiváló bőrápoló, hidratáló és a legjobb masszázsolaj is egyben. Ezen kívül néhány cseppnyi reggeli vizelet elfogyasztása igen hatásos a gyulladt szemek kezelésében, de alkalmazhatod fülcseppként is. Lábvizedbe keverve a megfáradt végtagjaid frissítésére is csodás lehet. Pár cseppel egy pohár vízben akár gargarizálni is lehet torokfájás esetén, ha pedig az orrlyukadba szippantasz néhány cseppnyit, az bizony ki fogja tisztítani azt, megszüntetve a dugulást.

Mielőtt azonban kipróbálnád a vizeletterápia bármely elemét, érdemes bőrgyógyász, háziorvos vagy dietetikus szakember segítségét kérned!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.