Ismét egy főiskolai gólyatáborban történt nemi erőszakról szerzett tudomást az Index. Közben újabb erőszakellenes kampányfilm is készült.

A fonyódligeti és az ELTE jogi karának gólyatáborában történt nemi erőszakos cselekedetek után újabb eset látott napvilágot. Az áldozat az Indexnél jelentkezett, hogy elmesélje történetét.  

Forrás: Thinkstock

A portál cikke szerint az áldozatot segítségnyújtás helyett rögtön elkezdték alkohollal itatni, és órákon keresztül győzködték, ne tegyen feljelentést. Még azt sem hagyták neki, hogy mentőt hívjon. Másnap pedig hazaküldték, hogy szabaduljanak tőle. A lány fertőzést kapott el, hosszú napokig ágyban feküdt. A fiatal nem szeretne magáról semmit sem elárulni, és az intézményről is csak annyit, hogy egy főiskolára járt. Ennek a gólyatáborában erőszakolták meg pár évvel ezelőtt.

Közben újabb erőszakellenes kampányfilm készült.Ahogy a Life.hu is megírta, korábban rengetegen felháborodtak azon a rendőrségi oktatófilmen, amely szerint a nők is hibásak a szexuális erőszak miatt. A fővárosban több százan tüntettek is miatta később. Most a Budapest Fim Academy jóvoltából itt az újabb erőszakellenes kampányfilm: