Sportbaleset érte Kowát, műteni kell a térdét

Forrás: http://atmacenter.hu -
műtét Kowalsky Kowalsky meg a Vega jóga térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kowalsky meg a Vega formáció frontembere addig tekergette magát jóga közben, amíg az egyik testtartásban megsérült a térde.

Az énekes jógaoktatóként is tevékenykedik, és ismeri a jóga ászanák csínját-bínját, mégis megerőltette magát és most egy kellemetlen műtét vár rá – írja a Bors.

Forrás: http://atmacenter.hu

„Lótuszból kartámaszba akartam váltani, de sajnos megerőltettem magam. Ezzel a sérüléssel koncertezem hetek óta, és sajnos nem javult, ezért felkerestem egy térdspecialistát, aki azonnali műtétet javasolt. Éppen tíz nappal a nagy budapesti koncertünk előtt lesz a műtét! De bízom az orvosomban, aki úgy gondolja, hogy nem elképzelhetetlen, hogy ott tudok lenni" – mondta az énekes, akinek júniusi nagykoncertje is veszélybe került a baleset miatt.

Magyar sztároknak tart órát Kowa

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy Kowalsky, azaz Balázs Gyula hat éve azért kezdett jógázni, mert a túlfeszített életvitel igencsak megviselte a szervezetét. A Kowalsky meg a Vega frontembere azonban nem hobbi-jógás: az évek alatt jógaoktatónak képezte ki magát, és ma már nem egy magyar híresség jár az óráira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.