A Kowalsky meg a Vega formáció frontembere addig tekergette magát jóga közben, amíg az egyik testtartásban megsérült a térde.

Az énekes jógaoktatóként is tevékenykedik, és ismeri a jóga ászanák csínját-bínját, mégis megerőltette magát és most egy kellemetlen műtét vár rá – írja a Bors

Forrás: http://atmacenter.hu

„Lótuszból kartámaszba akartam váltani, de sajnos megerőltettem magam. Ezzel a sérüléssel koncertezem hetek óta, és sajnos nem javult, ezért felkerestem egy térdspecialistát, aki azonnali műtétet javasolt. Éppen tíz nappal a nagy budapesti koncertünk előtt lesz a műtét! De bízom az orvosomban, aki úgy gondolja, hogy nem elképzelhetetlen, hogy ott tudok lenni" – mondta az énekes, akinek júniusi nagykoncertje is veszélybe került a baleset miatt.

Magyar sztároknak tart órát Kowa
A Life.hu cikkéből megtudhatod , hogy Kowalsky, azaz Balázs Gyula hat éve azért kezdett jógázni, mert a túlfeszített életvitel igencsak megviselte a szervezetét. A Kowalsky meg a Vega frontembere azonban nem hobbi-jógás: az évek alatt jógaoktatónak képezte ki magát, és ma már nem egy magyar híresség jár az óráira.