Lázár Bence a szüleitől tudta meg, hogy leukémiás

Forrás: Instragram -
betegség diagnózis Lázár Bence leukémia focista ápolás kórház foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról többször beszámoltunk: az életéért küzd a 24 éves focista, aki most azt is elárulta, hogyan közölték vele a diagnózist, amely megváltoztatta az addigi életét. 

A szülei közölték Lázár Bencével a szörnyű hírt, mely szerint leukémiában szenved. A fiatal és sármos focista a Nemzeti Sportban arról mesélt, már a kezdetektől sejtette, hogy nagy a baj.

Forrás: Instragram

"Furcsa, de így utólag azt mondom, éreztem, hogy nagy baj van. Nekem az orvosok semmit nem mondtak, a szüleimmel viszont közölték a diagnózist. A kórházból kiengedtek, a otthon, a szülői házban ültünk le hárman apuval és anyuval (...) Néztem apám és anyám arcát, csendesek voltak, kissé riadtak , és egyszer csak azt mondták nekem: "Fiam, megjött a véreredmény, erősnek kell lenned: leukémiás vagy". Aztán csend lett, néhány pillanatnyi csend. De én már mondtam is, hogy rendben, jöjjön a kezelés, harcolok és meggyógyulok" - mesélte élete legnehezebb pillanatáról a focista.

Lázár Bence: "Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak"

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az életéért küzd az Újpest egykori csatára, Lázár Bence. A 24 éves focista anno hát- és derékfájdalmai miatt volt kénytelen feladni a labdarúgást, most pedig egy súlyos betegséggel, a leukémiával kell megküzdenie. Olvasd el a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.