Örömteli hírt osztott meg Instagram oldalán a Baywatch egykori sztárja - és nem is akárhogyan! Pucér fényképpel tudatta rajongóival, hogy 16 évnyi küzdelem után végre kigyógyult a hepatitisz C-ből. 

Egy új gyógyszeres kezelésnek köszönhetően a Baywatch egykori dúskeblű színésznője végre megszabadulhatott betegségétől, melytől 16 évig szenvedett. Pamela több gyógymódot is kipróbált, azonban egy úgynevezett FDA (Food and Drug Administration) által elfogadott kezelés segített rajta. A színésznő, aki végig nagyon bízott az új gyógymód sikerességében, most úszik a boldogságtól, az örömhírt pedig egy meztelen fotóval tette közzé Instagram oldalán, melyhez a következő feliratot mellékelte: "Gyógyult vagyok!"

Pamela 2002-ben jelentette be a nagy nyilvánosság előtt, hogy hepatitisz C-vel fertőződött meg, miután exférjével, Tommy Lee-vel közös tetoválótűt használtak. "Tizenhat évvel ezelőtt halálos ítéletként fogtam fel a dolgot…valóban egy sötét felhő időzött fölöttem” – mondta a sztár egy korábbi interjúban.