Kiengedhetik Szacsvay László feleségét a kórházból

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
feleség baleset Szacsvay László kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: a Nemzet Színészének felesége mág augusztusban zuhant ki a lakásuk ablakából. Lapinformációk szerint most kiengedhetik a kórházból. 

Állítólag már nem kell több műtétet elvégezni Szacsvay László feleségén. Claudiát nemsokára kiengedhetik abból a kórházból, ahol eddig a kezelését folytatták, és átszállíthatják egy olyan intézménybe, ahol gyógytornászok segítségével megkezdhetik a rehabilitációját - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szacsvay László neje még augusztusban az V. kerületi lakásuk ablakából esett ki a negyedik emeletről. Túlélte a zuhanást, mentővel kórházba szállították. Néhány hete már biztató hírek röppentek fel az állapotával kapcsolatban: kikerült az intenzív osztályról. A színész egyszer sem akart nyilatkozni felesége balesetéről, de a tragédia ellenére megtartotta lelki erejét, és mosolyogva állt a közönsége elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.