Felesége balesete után is mosolyogva állt a közönség elé Szacsvay László

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szórakoztatás közönség aggódás Szacsvay László fájdalom színházak éjszakája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közönségért mindent megtesz a színművész, aki hetek óta kórházban lévő feleségéért aggódik.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Szacsvay László felesége kiesett az ablakon, és négy emeletet zuhant. A 15 méteres esést feltehetően egy kábel miatt élte túl.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mindezek ellenére mosolyogva, viccelődve, a közönséget hősiesen szórakoztatva csinálta végig a Színházak éjszakáját Szacsvay László. A színművész szeme előtt csak az lebegett, hogy a Katona József Színházba látogatók elégedetten távozzanak a nézőtérről, így saját fájdalmának egy pillanatra sem engedett teret – írja a Bors.

A színész Ujlaki Dénessel és Haumann Péterrel vett részt egy kerekasztal-beszélgetésen Pelsőczy Réka irányítása mellett. A lap riportere szerint lassan oldódott fel, de azért többször is megcsillogtatta humorát az este alatt.

„Délután felvételiztem a színművészetire, délelőtt érettségiztem. A matematika írásbeli érettségimen csak a nevem volt rajta. A tanárom a szóbelin is tudta, értelmetlen bármit is kérdeznie. Kivitték az elnököt pisilni, felirattak egy egyenletet a táblára, nem haladtam. Jött egy mentőkérdés. Mit tudok? Mondtam: Kosztolányi Dezső… Végül kaptam egy kettest. A főiskolára sem vettek fel aznap. Valószínűleg kellett egy szépfiú az osztályba. Kern, Verebes járt oda. Én már sok lettem volna” – nosztalgiázott nevetve a közönség legnagyobb örömére.

A magánéletéről ezúttal is hallgatott. A beszélgetés végén azonnal biciklire pattant, és hazament.

Kelemen Anna gondolkodáson kapta magát, és megörökítette a pillanatothttp://www.life.hu/sztarok/20150920-kelemen-anna-megorokitette-amig-gondolkodott.htmlFontos gondolatok forogtak Kelemen Anna fejében, aki lencsevégre kapta a pillanatot, amikor meghozott egy számára ideális döntést. TV + SztárokOrigoAmbrus Zoltán elárulta, miért hagyta ott az Irigy Hónaljmirigyethttp://www.life.hu/sztarok/20150920-ambrus-zoltan-elmondta-miert-hagyta-ott-az-irigy-honaljmirigyet.htmlMa sem bánja, hogy évekkel ezelőtt kilépett a népszerű zenekarból Ambrus Zoltán, aki most felfedte a titkot azzal kapcsolatban, miért döntött úgy, hogy szakít az Irigy Hónaljmiriggyel.TV + Sztárok--Karda Beát kirúgták az iskolábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150919-karda-beat-kirugtak-az-iskolabol.htmlVáczi Gergő és Csobot Adél vendége volt Karda Bea. Az énekesnő elmondta, a mai napig képzi magát, de elárulta, hogy anno kirúgták az iskolából. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHoppá! Váczi Gergő beszólt Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150919-vaczi-gergo-csobot-adelnak-beszolt-a-musor-vendege-tolvai-renata-volt.htmlA két műsorvezető Tolvai Renivel épp a nyaralásáról beszélgetett, Váczi Gergő pedig ennek apropóján szúrt oda egyet Adélnak. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huHű! Kínos pillanatok Istenes Bence műsorában - Pofára esés a köbönhttp://www.life.hu/sztarok/20150919-istenes-bence-musoraban-a-vigyel-el-tarskeresoben-kinos-pillanatok-varhatok.htmlNagyon pofára esik majd valaki a Vigyél el! szombat esti adásában. TV + SztárokOrigoKommentelői szerint Tóth Gabi a legtökéletesebb nő a világon: Itt a bizonyíték!http://www.life.hu/sztarok/20150919-toth-gabi-enekesno-a-legtokeletesebb-no-a-vilagon-a-kovetoi-szerint.htmlTóth Gabi, aki egy ideje boldog párkapcsolatban él, általában sok mindent megmutat magából közösségi oldalán. Most azonban nem így tett.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.