Ezt a meglehetősen bizarr információt maga a valógáshow-sztár osztotta meg rajongóival hivatalos oldalán. Állítja: rendkívül hasznos és egészséges dolog.

Kim Kardashian furcsa ízlését már ruhaválasztásai miatt is megszoktuk, a kétgyerekes celebmami legutóbbi kijelentése azonban túltesz minden eddigin. Kanye West hitvese, aki nemrég hozta világra második gyermekét, Saint Westet, hivatalos oldalán tett közzé egy fotót a méhlepényéből készült piruláiról, amelyeket saját bevallása szerint rendszeresen szed is.

Forrás: www.kimkardashianwest.com

"Én tényleg nem vagyok az a holisztikus ember, aki valaha gondolt már arra, hogy megeszi a saját méhlepényét.

De amikor azt mondom, megeszem a méhlepényemet, akkor azt úgy értem, hogy fagyasztva szárított formában, tablettába téve teszem, nem pedig sütve, mint egy steaket, ahogy egyébként sokan mások teszik - magyarázta Kim, aki szerint nincs semmi abban, hogy így cselekszik, és ezek a pirulák a szülés utáni depresszióra is kiválóak.

Méhlepényevés és egyéb őrültségek
Nem Kim Kardashian az egyedüli, aki a méhlepényevésre esküszik: korábban testvére, Kourtney Kardashian is bevallotta, hogy ugyanitt tett, egy angliai nő méhlepényükből készült smoothie-val erősíti a kismamákat, January Jones pedig kedélyjavító hatására esküszik. Ám nem csupán ez az egyedüli furcsa őrültség a szülés körül: a Life.hu cikkéért kattints ide!