Méhlepényéből készült pirulákat szed Kim Kardashian

Forrás: Northfoto -
Kim Kardashian Kanye West szülés utáni depresszió pirula Saint West méhlepény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt a meglehetősen bizarr információt maga a valógáshow-sztár osztotta meg rajongóival hivatalos oldalán. Állítja: rendkívül hasznos és egészséges dolog.

Kim Kardashian furcsa ízlését már ruhaválasztásai miatt is megszoktuk, a kétgyerekes celebmami legutóbbi kijelentése azonban túltesz minden eddigin. Kanye West hitvese, aki nemrég hozta világra második gyermekét, Saint Westet, hivatalos oldalán tett közzé egy fotót a méhlepényéből készült piruláiról, amelyeket saját bevallása szerint rendszeresen szed is.

Forrás: www.kimkardashianwest.com

"Én tényleg nem vagyok az a holisztikus ember, aki valaha gondolt már arra, hogy megeszi a saját méhlepényét.

Méhlepényevés és egyéb őrültségek

Nem Kim Kardashian az egyedüli, aki a méhlepényevésre esküszik: korábban testvére, Kourtney Kardashian is bevallotta, hogy ugyanitt tett, egy angliai nő méhlepényükből készült smoothie-val erősíti a kismamákat, January Jones pedig kedélyjavító hatására esküszik. Ám nem csupán ez az egyedüli furcsa őrültség a szülés körül: a Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.