48 kilóra fogyott Galambos Lajos felesége, Boglárka

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fogyás feleség Galambos Lajos (zenész) börtön Lajcsi letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég szabadult mulatós zenész feleségének állapotáról sokat és sokszor lehetett hallani a sajtóban a tavaly történt letartóztatásuk után. Galambos Lajos nemrég reagált az ezzel kapcsolatos hírekre.

Galambos Lajost és feleségét, Boglárkát tavaly szeptemberben tartóztatták le csalás, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával.

Forrás: TV2

Az asszonyt októberben kiengedték a börtönből, egyes feltételezések szerint ehhez hozzájárult az is, hogy Boglárka súlyos betegségben szenved. Lajcsi, akit nemrég engedtek ki előzetes letartóztatásából, nemrég a Mokka reggeli műsorában beszélt felesége állapotáról.

Pánikroham, depresszió és étkezési zavar - 3 sztár, aki megjárta a poklok pokláthttp://www.life.hu/drlife/20160204-emma-stone-jk-rowling-demi-lovato-panikrohammal-depresszioval-es-etkezesi-zavarral-kuzdottek.htmlHiába élünk a 21. században, hiába tűnik úgy, hogy bármit megoszthatunk bárkivel, a mentális problémákról beszélni a mai napig amolyan tabutémaként tekintünk. Íme 3 híresség, aki szembenézett a démonjaival, és ország-világ előtt vállalta is őket remélve, hogy ezzel segítenek másokon. Dr. Life--Judy: „Úgy gondoltam, mindenki szörnynek lát”http://www.life.hu/drlife/20160202-judy-a-groovehouse-enekesnoje-18-evvel-ezelotti-baleseterol-es-35-plasztikai-mutetjerol-meselt.htmlA Groovehouse énekesnőjét közel 20 évvel ezelőtt érte súlyos baleset, aminek következtében 35 plasztikai műtét várt rá. Judy sokszor és sok helyen mesélt már erről az embert próbáló időszakról, de most úgy érzem, sikerült igazán megnyílnia és az akkori lelki fájdalmairól mesélni. Dr. Life--Caramel születésnapján került kórházba az énekes egyik családtagjahttp://www.life.hu/drlife/20160203-molnar-ferenc-caramel-enekes-szuletesnapjan-kellett-korhazba-szallitani-egy-csaladtagjat.htmlÉppen a születésnapját készült megünnepelni feleségével és kislányával Molnár Ferenc Caramel, amikor egy szomorú telefonhívást kapott. Dr. Life--Betegség miatt fogyott le Bebehttp://www.life.hu/drlife/20160203-bebe-a-back-ii-black-egykori-enekese-20-kilot-fogyott.htmlAz elmúlt időszakban összesen 20 kilótól szabadult meg a Back II Black egykori énekese. Dr. Life--Megszabadítják kinövéseitől Abul Banjandart, a faembert http://www.life.hu/drlife/20160202-abul-banjandar-fakereghez-hasonlito-kinoveseit-sebeszek-tavolitjak-el.htmlAbul Banjandar már több mint 10 éve szenved az epidermodysplasia verruciformis nevű betegségtől, aminek hatására fakéregszerű szemölcsök nőnek a karjára és a lábára. Dr. Life--Benjamin Button-szindróma: 70 évesnek néz ki a testvérpár egy ritka betegség miatthttp://www.life.hu/drlife/20160202-keshav-kumar-es-testvere-anjali-kumari-egy-ritka-genetikai-betegseg-miatt-70-evesnek-neznek-ki.htmlAz orvosok szerint nincs gyógymód az Indiában élő testvérpár, Keshav Kumar és Anjali Kumari genetikai rendellenességére. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.