Catherine Zeta-Jones Michael Douglas gégerák amerikaifutball felépülés Super Bowl bajnokság egészség NFL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal látogatott el a Super Bowl fő amerikaifutball-bajnokságra, itt kapták lencsevégre őket.

Az év egyik legnagyobb eseménye az NFL döntője, a Super Bowl, így nem csoda, hogy a hollywoodi óriások is részesei akarnak lenni a fő amerikaifutball-bajnokságnak. A gégerákból gyógyult Michael Douglas gyönyörű feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal látogatott ki.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A színésznél 2010-ben diagnosztizálták a daganatot, szervezete azonban szerencsére jól reagált a kezelésekre, így nem sokkal később már bejelenthette gyógyulását.

SZTÁRSZERZŐK TREND A KIHÍVÁS ÉVE DR. LIFE CSALÁD INTIM EZ ZSÍR! KULT TÖBB+ Sztárok, akik gégerákban szenvedtek

A gégerák viszonylag ritka, és jól gyógyítható rákfajta, ha időben diagnosztizálják. Sajnos azonban egyáltalán nem mondható veszélytelennek. Val Kilmer betegsége kapcsán itt gyűjtöttünk össze néhány hírességet, akik a gyilkos kórban szenvedtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.