Harrison Ford lánya súlyos betegségben szenved

betegség epilepszia színész család Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy interjúban beszélt először legidősebb gyermeke, Georgia egészségügyi gondjairól. A lány epilepsziában szenved. 

A 72 éves Ford mindent megtesz annak érdekében, hogy lánya teljes életet élhessen. Bár eddig rengeteg orvosi kezelésen vettek részt, eddig nem találtak gyógymódot Georgia állapotának enyhítésére. A 26 éves lány nagyon büszke az édesapjára, és elmondása szerint neki ő a legnagyobb hős a világon - írja a HelloMagazine.

Harrison Ford és lánya, Georgia Ford Forrás: AFP/2013 Getty Images/Frazer Harrison

"Ha van olyan ember, akit szeretsz és ilyen betegségben szenved, akkor az pusztítóan rossz érzés. Tudod, hogy bár segítenél neki, sajnos nem tudsz mit tenni. Ez végig fogja kísérni az egész életet, sőt a jövőjét is nagyban befolyásolni fogja. Meg akarom találni a módját, hogy jobb életet élhessen" - mondta a hollywoodi színész.

A szorongás beleszól az életembe, és olykor téved is – Egy őszinte olvasói levélhttp://www.life.hu/drlife/20160308-szorongas-oszinte-nyilt-level-egy-olvasonktol.htmlAnnak ellenére, hogy Amerika legveszélyesebb embere szerint hallucinogénekkel gyógyítható a szorongás, a világon még továbbra is minden tizedik embert érint ez a mentális betegség. Egy olvasónk őszintén megfogalmazta egy levelében, ahol alanyként kezelte betegségét. Dr. Life--"Remélem, nem így fog véget érni a karrierem" - Marija Sarapova beismerte, doppingolthttp://www.life.hu/drlife/20160308-marija-sarapova-teniszezo-beismerte-doppingolt-remeli-nem-er-veget-a-karrierje.htmlMarija Sarapova, az oroszok korábbi, világelső teniszezője hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy januárban pozitív lett a doppingtesztje a melbourne-i ausztrál nyílt bajnokságon. Várható eltiltásáról egyelőre semmit sem tudni, de 400 ezer dollárt már biztosan bukott. Dr. LifeAFPTöbb alvásra van szüksége a nőknek, mint a férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20160307-tobb-alvasra-van-szuksege-a-noknek-mint-a-ferfiaknak.htmlGyakran vitáztok azon a pároddal, melyikőtök alszik többet? Egy nemrég elkészült kutatás eredménye szerint jobb, ha a férfiak hagyják pihenni szívük hölgyét: azok a nők, akik keveset alszanak, sokkal nagyobb arányban szenvednek az alváshiány okozta egészségügyi gondokkal, mint az urak. Dr. Life--Egyre rosszabb állapotban van a Playboy-mogul, Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/drlife/20160307-hugh-hefner-a-playboy-magazin-vezetoje-egyre-rosszabb-allapotban-van.htmlA Playboy-villa egyik lakója, Carla Howe kitálalt a világhírű sajtómágnás hétköznapjairól. Dr. Life--Demcsák Zsuzsa szalagszakadása után is magassarkúban pózol: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20160306-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-szalagszakadasa-utan-magassarkuban-pozol.htmlA Mokka mű­sor­ve­ze­tő­jét korábban ko­moly bal­eset érte, de mostanra úgy fest, jobban van. Dr. Life--Berki Krisztián: „Olyan, hogy herevasalás, nem létezik"http://www.life.hu/drlife/20160304-berki-krisztian-elmagyarazta-olyan-hogy-herevasalas-nincs.htmlAz Édes Élet sztárja úgy döntött, hogy ismét szépészeti beavatkozásnak veti alá intim testrészeit, azt azonban elárulta: olyan, hogy herevasalás gyakorlatilag nem létezik, ez ugyanis egy bőrfeszesítő eljárás. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.