Jobban van Janet Jackson

Forrás: AFP/ALBERTO PIZZOLI/Alberto Pizzoli -
lemondás egészség énekesnő koncertturné Janet Jackson Európa gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt a Los Angeles-i repülőtéren látták először azóta, hogy lemondta koncertturnéjának európai állomásait.

Mostanában sok kétes hír érkezett Janet Jackson egészségi állapotáról. A 49 éves énekesnőt januárban kellett sürgősen megműteni, és bár tagadta, a források szerint daganattal küzd.

Forrás: AFP

Janet Jackson ezután több hónapra eltűnt a nyilvánosság elől, félbemaradt koncertturnéját pedig a hírek szerint március végén kezdi el. Ha hihetünk a legfrissebb róla készült képeknek, ez valóban meg is történhet: az itt is látható képeken, amelyek a Los Angeles-i repülőtéren készültek Janetről, az énekesnő jó színben van, és nyoma sincs semmiféle betegségnek.

Jó célért modellkedik az amputált lábú Stacy Parishttp://www.life.hu/drlife/20160302-stacy-paris-amputalt-labu-modell-azert-modellkedik-hogy-tobb-testi-fogyatekos-modell-szerepeljen.htmlA 30 éves fiatal nő a Models of Diversity kampánya miatt vállalta a fotózást: a szervezet és Stacy is azért küzdenek, hogy több fogyatékkal élő modell szerepeljen a médiában. Dr. Life--Tudták, hogy agyhártyagyulladása van, mégsem vitték orvoshoz a kisbabájukathttp://www.life.hu/drlife/20160309-nem-vittek-orvoshoz-az-agyhartyagyulladasban-szenvedo-kisbabajukat-a-szulok.htmlA mindössze 18 hónapos Ezekiel Stephan szülei tisztában voltak a diagnózissal, a hagyományos kezelés helyett azonban otthoni módszerekkel próbálták meggyógyítani gyermeküket, aki belehalt a megbetegedésbe. Dr. LifeOrigoTöbb alvásra van szüksége a nőknek, mint a férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20160307-tobb-alvasra-van-szuksege-a-noknek-mint-a-ferfiaknak.htmlGyakran vitáztok azon a pároddal, melyikőtök alszik többet? Egy nemrég elkészült kutatás eredménye szerint jobb, ha a férfiak hagyják pihenni szívük hölgyét: azok a nők, akik keveset alszanak, sokkal nagyobb arányban szenvednek az alváshiány okozta egészségügyi gondokkal, mint az urak. Dr. Life--David Bowie még betegsége alatt sem veszítette el humorérzékéthttp://www.life.hu/drlife/20160225-david-bowie-enekes-es-zenesz-a-betegsege-alatt-sem-veszitette-el-humorerzeket.htmlA januárban elhunyt világhírű zenei ikonra emlékeztek a szerda esti Brit Awards díjátadó gálán. Dr. Life--Belehalt egy kórházi fertőzésbe egy újszülött kisbabahttp://www.life.hu/drlife/20160304-egy-ujszulott-kisbaba-egy-korhazi-fertozesbe-halt-bele-vas-megyeben.htmlEgy soproni nő négy évvel ezelőtt veszítette el kisbabáját egy Vas megyei kórházban a rossz higiéniás körülmények következtében elkapott fertőzése miatt. Dr. Life--A nadrágzsebben tartott telefon árthat a férfiak nemzőképességénekhttp://www.life.hu/drlife/20160223-a-nadragzsebben-tartott-telefon-arthat-a-ferfiak-nemzokepessegenek.htmlEgy nemrég készült kutatás szerint azok a férfiak, akik nadrágjuk elülső zsebében tartják telefonjukat, nagymértékben károsítják nemzőképességüket. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.