Törőcsik Marihoz Bécsből hívnak tüdőspecialistát

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
tüdő Törőcsik Mari Bécs kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Színésze a Filmhét után rosszul érezte magát, ezért ő maga döntött úgy, hogy befekszik a kórházba.

Törőcsik Mari nem érezte jól magát a Filmhét után, ezért ment be a klinikára kivizsgálásokra. Úgy tűnik azonban, hiába szeretne már hazamenni, még nem lehet. Bécsből ugyanis tüdőspecialistát hívnak a színésznőhöz - állítja a Napi Ász.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Ki akarok menni a kórházból, de hívnak hozzám egy bécsi specialistát valamikor. Nagyon kell most már vigyáznom magamra, soha többé nem fázhatok meg. A kezem is fáj. Amikor a Saul fia alkotói hazajöttek az Oscar-gáláról, és az egyikük megölelt, felszisszentem, akkorát nyilallt a kezembe. Pedig alig ért hozzám" - mondta a színésznő.

Az őrültek helye a 21. századi magyar társadalombanhttp://www.life.hu/drlife/20160310-az-orultek-helye-a-21-szazadban-az-mta-interjuja.htmlEz a címe annak a kutatási programnak, amely az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontban, Légmán Anna szociológus vezetésével mutatja be, hogyan jelennek meg a pszichiátriai betegek a társadalomban. A hiánypótló kutatás főképp a betegek és a közösség viszonyára koncentrál, és ennek alapján javasol változtatásokat a kezelésben. Az mta.hu interjúja. Dr. Life--„Hat órát alszanak a férfiak, hetet a nők és nyolcat a bolondok” – Megéri mindig korán kelnünk?http://www.life.hu/drlife/20160310-koran-keles-egy-kutatas-szerint-tulsagosan-megterhel-minket-velemenyek-tenyek.htmlMondta Napóleon, amikor az alvási szokásairól faggatták. A korán kelés és a kevés alvás felnőtt korunkban akaratlanul az életünk részévé válnak, több kutatás szerint a mentális és egészségi problémák egy része erre vezethető vissza. Egy brit kutatócsoport a közelmúltban megerősítette azt, amit mindannyian tudunk: ha kilenc óra előtt kell beérnünk a munkahelyünkre, az felér egy kínzással! Dr. Life--Michael Douglas-t ismét megtámadta a rák?http://www.life.hu/drlife/20160310-michael-douglas-t-ismet-megtamadta-a-rak.htmlMichael Douglas nemrég azt állította, hogy felépült a gégerákból, ellenben a közvetlen környezete szerint erről egyáltalán nincs szó, és már csak fél éve van hátra a színésznek. Dr. Life--Leműttette melleit, most pedig világot jár a BBC műsorvezetőjehttp://www.life.hu/drlife/20160310-claira-hermet-a-bbc-egykori-musorvezetoje-lemuttette-melleit-most-pedig-jarja-a-vilagot.htmlClaira Hermet is hordozza azt a bizonyos gént, amely a mellrák kialakulásával kapcsolatba hozható. A BBC műsorvezetője ezért döntött a műtét és az élet mellett. Dr. LifeOrigoA Pszichológus Pasi: A múlt ne akadályozza meg a boldogságunkathttp://www.life.hu/drlife/20160309-a-pszichologus-pasi-a-lelkiteherrol-es-a-lelkierorol-mult-es-a-boldogsag.htmlVan, aki a bolhából csinál elefántot, míg más a legnagyobb feladatokat is látszólag könnyedén viseli. Egyesek megerősödnek a sorscsapásoktól, mások a nyugalomban, vagy éppen siker közepette esnek szét. Miért? Dr. Life--Segítőkutyájának köszönheti életét a kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20160310-luke-a-cukorbeteg-kisfiu-jedi-nevu-segitokutyajanak-koszonheti-az-eletet.htmlAz eb egyből megérezte, hogy a cukorbeteg gyermek szervezetében valami változás állt be. Rohant a szülőkhöz, és felébresztette őket! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.