Friss! Hivatalos közleményt adott ki Kulka János családja

Fotó: Polyák Attila - Origo -
hivatalos nyilatkozat közlemény Kulka János színész család egészségi állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban kórházba szállított színművész családja megerősítette az életmentő műtét hírét, és azt is, hogy Kulka állapota továbbra is súlyos.

Újabb hivatalos közleményt adott közre Kulka János családja a színész állapotáról. Kulka Jánost kedd este a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították. Állapotáról pedig családja adott ki újabb közleményt, melyet azért tartott fontosnak, hogy eloszlassa a sajtóban keringő tévhíreket.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezúton köszönjük a sok aggódó és biztató megkeresést, amelyet János és mi is az elmúlt napokban kaptunk. Jánoson kedden este egy életmentő műtétet hajtottak végre az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai. Állapota jelenleg is súlyos, azonban az elmúlt napokban javulás tapasztalható. A közeljövőben kezelőorvosai hivatalos tájékoztatást nyújtanak betegségével kapcsolatban.

Ezúton jelezzük, hogy a mostani, valamint a korábban kiadott közleményen túl a média irányába a család semmiféle tájékoztatást nem adott; a bulvárban napvilágot látott, a család nyilatkozatára hivatkozó cikkek alaptalanok. Kérjük a sajtó munkatársait, tiszteljék meg Jánost és a nyilvánosságot azzal, hogy kizárólag valós, a hivatalos közleményeken alapuló információt jelentetnek meg.

Mint ismeretes, a színművészen életmentő műtétet hajtottak végre -– ezt családja is megerősítette. A Katona József Színház is közleményt adott ki a színművész állapotával kapcsolatban. Kulka János a hírek szerint sztrókot kapott egy vérrög miatt, a legfrissebb jelentések szerint pedig már magához tért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.