Spermából készült itallal erősíti immunrendszerét egy nő. Arcpakolásként is használja, mert állítása szerint jót tesz a bőrnek. 

Tracy Kiss, egyedülálló édesanyja úgy véli, hogy felfedezte a náthaelleni csodaszert. A 29 éves nő az egyik legjobb barátja spermájával tuningolja az immunrendszerét. Ugyan Tracy vegán életmódot folytat, mégis napi szinten használja a különleges immunerősítőt, hogy védje az egészségét.

Sperma, mint immunerősítőForrás: Youtube

A kérdéses hatású anyagot a reggeli turmixához szokta hozzáadni, és állítja, hogy rengeteg pozitív egészségügyi hatást tapasztal - tudta meg a DailyMail. A két gyermekes anya állítása szerint sokkal mozgékonyabb, mióta ezt a turmixot fogyasztja.

„Tele vagyok energiával, és a hangulatom is sokkal jobb."

Állítása szerint a sperma íze attól függ, hogy az előtte lévő napokban a barátja milyen ételeket fogyasztott. Tracy azt mesélte, hogy szándékosan olyan barátját kérte fel a nemes feladatra, aki egészségesen él, nem dohányzik, és csak ritkán iszik alkoholt. Ám ha mégis lecsúszik egy-egy pohárka ital, vagy fűszeres, csípős ételt fogaszt, akkor értesíti Tracy-t, mert az is hatással van a spermája ízére.

Tracy bőrápolóként is használja az ondótForrás: Youtube

Bármilyen furcsa, a buckinghamshire-i nő nem csak immunerősítésre használja barátja örökítő anyagát, hanem szépsége megőrzésére is. Arcpakolást készít belőle, ezzel próbálja megóvni bőre rugalmasságát. A műanyag edénykében kapott anyagot arcbőrébe dörzsöli, majd 5-20 percig rajta hagyja, hogy az ki tudja fejteni jótékony hatását.

„Azt hiszem, sok ember nem tud elvonatkoztatni attól, hogy sperma van az arcán, pedig ez egy nagyon is természetes anyag, és rendkívül egészséges."

Ezt követően letörli az arcát, majd meleg vízzel megmossa. Orvosi vélemények is azt állítják, hogy a sperma valóban tartalmaz olyan anyagokat, amelyek jót tesznek a bőrnek. Segíti a bőrsejtek cserélődését, tartalmaz cinket, magnéziumot, kálciumot, káliumot, és fruktózt is, bár ezeket csak kis mennyiségben.