Szívszorító a kislány története, akinek végtagok nélkül kell boldogulnia az életben.

Harmonie-Rose Allen 11 hónapos korában betegedett meg, agyhártyagyulladást diagnosztizáltak nála. Orvosai nem sok jóval kecsegtettek, mindösszesen 10% túlélési esélyt jósoltak a kislány számára. A betegség következtében testének több részében is elhalt a vérkeringés, ezért nem maradt más hátra: le kellett amputálni mind a 4 végtagját, illetve az orra hegyét is. – tudta meg a DailyMail.

Agyhártyagyulladás miatt Harmonie-Rose mind a négy végtagját és az orra hegyét is amputálni kellettForrás: Northfoto

Harmonie-Rose keményen küzdött továbbra is, számtalan rehabilitáció és rengeteg gyötrelmes gyakorlás árán a közérzete napról-napra javulni kezdett. Megrázó események sorozatát élte át a család, ám mostanra Harmonie-Rose képes újra pozitívan szemlélni az életét. Szülei rendkívül büszkék rá.

„Az elmúlt 12 hónap során a kislányunk bebizonyította, hogy a borzalmas megpróbáltatások ellenére tud mosolyogni, és élvezni az életet." – nyilatkozta akkor az édesanya.

A ma már 3 éves gyermek speciális protézisekkel járni is tud, és igyekeznek a lehetőségekhez képest átlagos, vidám életet élni. Barátok, szerető közeg veszi körül, mindenki igyekszik támogatni őt, amiben csak lehet, ám a harc nagyját egyedül kell megvívnia minden nap. A kislány mindennapjait egy erre létrehozott közösségi oldalon követhetik az érdeklődők.