Mindig van új a nap alatt, a plasztikai sebészet világában is: ez a fiatal lány arról álmodott, hogy olyan fülei legyenek, mint a tündéknek, vagy manóknak.

Tipikus hegyes fülcsúcs, erről álmodott a 22 éves lány. A fantasy filmekben a manók és a koboldok rendelkeznek ilyen fülekkel, de ilyen a Gyűrűk Urában látható tündék hallószerve is.

Mara Kristine a fülműtét előttForrás: Instagram/grey.and.lace

Mara Kristine annyira vágyott a tünde fülre, hogy végül képes volt kés alá feküdni, és plasztikai műtéttel átoperáltatni a füleit. A Minneapolisból származó lány nagyjából 300.000 Ft-nak megfelelő összegért kapta meg, amit kért.

Forrás: Instagram/grey.and.lace

Az egyik oldalán a műtét után még három alkalommal kellett helyreigazító műtéteket végezni, végülis nagy nehezen létrejött a kívánt hatás. Elmondása szerint életében nem érzett még olyan fájdalmat, mint amit a rehabilitáció során tapasztalt, de úgy gondolja megérte az áldozatot - írta meg a DailyMail

Mara Kristine úgy gondolja megérte az áldozatotForrás: Instagram/grey.and.lace

Természetesen vannak olyan esetek, ahol a plasztikai műtét előfeltétele a normális életnek, ám Mara mindösszesen esztétikai okok miatt döntött a műtét mellett. Nem érdekli senki véleménye.