Elképesztő, hogy milyen születési rendellenességek léteznek a világon. Sok borzalommal találkoztunk már, de ez a thaiföldi gyermek, aki koponya nélkül jött a világra, talán a elgsúlyosabb eset. 

Thaiföldön, Sayaburiban látott napvilágot az a kisgyermek, aki koponya nélkül született, ráadásul még vaksággal is küzd. A koponya hiánya miatt a feje, illetve az arca olyan speciális alakzattal rendelkezik, hogy még a táplálása is komoly akadályokba ütközik. Kizárólag csöveken keresztül, folyékony állagú ételt tudnak adni a kicsi számára.

Koponya nélkül, vakon született egy csecsemő Thaiföldön
Képünk illusztráció
Forrás: --

A 8 hónapos csecsemő esete futótűzként terjed az interneten, és egyre többen fogtak már össze, hogy segítsenek a babán és szülein. 

Nurafaiha orvosi kezelései pénzbe kerülnek, ám a családban még 4 gyermek van, akik iskolába járnak, így számukra is meg kell vásárolni a szükséges dolgokat. A család azonban csak egy fizetésből él, így minden segítségnek nagyon örülnek - írta meg a DailyMail

Eddig nagyjából 1,5 millió forintnak megfelelő összeget tudtak összegyűjteni a család számára, amire szükség is lesz, hiszen a kis Nurafaiha előtt még rengeteg műtét áll

A róla készült képeket itt tudod megnézni.