BB Évi évek óta egy intézet lakója, bár már egyre jobban van, még mindig nem mehet haza. Lehet, hogy soha nem is kerülhet ki az otthonból, mert állítólag senki nem vállalja a felügyeletét.

Nagy reményekkel jelentkezett annak idején BB Évi a Big Brotherbe, és nagy örömmel távozott. Sikerült megnyernie a valóságshow-t, ami egy életre megváltoztatta az életét, de nem éppen jó irányba. Párkányi Évi élete a darabjaira hullott, évek óta egy pszichiátriai intézet lakója, és állítólag nem is fog onnan távozni soha már.

BB Évi talán soha nem mehet hazaForrás: Origo

A Blikk Rúzs információi szerint ugyanis hiába engednék ki Évit, nem lenne olyan ember, aki vállalná a felügyeletét, márpedig arra mindenképpen szükség volna. Ha nem vesz részt a terápiákon, vagy nem veszi be a gyógyszereit, abból nagy baj lehet, ám olyan embert nem találnak mellé, aki állandóan ott lenne vele, és ügyelne arra, hogy minden rendben legyen. A lapnak nyilatkozó ismerős szerint ugyanis a családtagok nem vállalják az állandó felügyeletet, így könnyen lehet, hogy Évi nem fog kijutni az intézetből.

BB Évi minden pénzét kávéra és cigarettára költi
Teljesen összeomlott a Big Brother nyertesének élete a valóságshow után. Pszichiátriai kezelésre szorult, és egy ideig zárt osztályon kezelték. Most már egy szocioterápiás otthonban él, pénzét pedig gondnoka kezeli. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!