A Feleségek luxuskivitelben szereplői babaváró bulin vettek részt, hiszen két kismama is van a csapatban. Ugyan Vasvári Vivien kisbabája a felvétel óta már megszületett, Smaltig Dalma még mindig várandós. Az összejövetelen Polgár Tünde elárulta, miért költöztek haza Amerikából. 

Babaváró bulin voltak a Feleségek luxuskivitelben szereplői. Smaltig Dalma és Vasvári Vivien, a két kismama rendezték az összejövetelt. Vivien egyébként a felvétel óta már világra hozta második gyermekét. 

A buli - mint általában a luxusfeleségeknél - most sem zajlott zökkenőmentesen. Szóbal került egy kérdés, amely már régóta foglalkoztatja többségüket: faggatóztak Polgár Tünde és családja Amerikából Magyarországra költözésének okáról. 

"Amikor terhes lettem, a gyerek mellett kialakult egy mióma, amiről az ember először azt gondolja, hogy nem egy nagy dolog. De, amikor pár év alatt kialakul a harmadik is, és közlik veled, hogy akkor most viszik a méhed, nem leszel boldog" - osztotta meg történetét barátnőivel Polgár Tünde.

Mint mondta: sok orvost és intézményt végig járt az elmúlt 10 évben, hormonkezeléseket kapott. Magyarországon sikerült találnia egy orvost, aki megpróbálja más módon megmenteni a méhét. Azt is elmondta a műsorban, hogy nem volt könnyű beszénie erről, de ha eléri, hogy csak eggyel több nő menjen szűrésre, már megérte.