A színművésznőt kiengedték a kórházból, de még sokat kell pihennie. Elárulta, szeretne visszatérni a színházba, de egyelőre a séta és a beszéd is nehezére esik. 

Szeptemberben ismét kórházba került Törőcsik Mari, de a legfrissebb hírek szerint már otthon lábadozik a színésznő. Pihennie kell, mert egyelőre a mozgás és a beszéd is nehezére esik. Ennek ellenére reméli, hogy visszaérhet még a színházba, csak erőt kell gyűjtenie. 

Aggódnak Törőcsik MariértForrás: MTI/Zih Zsolt

"Rengeteget voltam kórházban, de most már végre itthon vagyok, és így mindig minden jobb. Néha gyorsan kifulladok, és van, hogy a beszéd is nehezen megy, de nagyon igyekszem. Pihenek, amennyit csak tudok, hogy erőre kapjak. Tervezem, hogy ellátogatok a színházba is, de még nem tudom, mikor. Hiányzik a színpad, sokszor eszembe jut, de amíg a séta és a beszéd ennyire kifullaszt, nem merek elindulni" - mondta a Blikknek a művésznő. Törőcsik Mari barátja elmondta, aggódnak a színművésznőért, mert nehezen kap levegőt. "Két napja látogattam meg Marit, aki a körülményekhez képest jól volt. Nagyon meghatja, hogy ennyien aggódnak érte. Alkalmanként vissza kell mennie, hogy ellenőrizzék az állapotát, illetve egy nyelőcsőtágító kezelésre is jár, amire nagy szüksége van" - mondta Jordán Tamás.