Újabb egészségi probléma nehezíti Boros Lajos gyógyulását: ezúttal a tüdeje vizesedett be, ami miatt nem végezhet testmozgást.

Már úgy tűnt, végre kezd felépülni Boros Lajos, a szívműtétje után újra erősödni kezdett és eljárt a konditerembe, hogy újraépítse izmait. Pár alkalom után azonban ismét szobafogságra ítélték az orvosok, a tüdeje ugyanis bevizesedett.

Ötször vagy hatszor jutottam el összesen a konditerembe, ahol sétáltam a gépeken, óvatosan bringáztam, de lefekvéskor, elalvás előtt fura rezonálást éreztem, légzéskor pedig sípoló hangot hallottam. Kiderült, hogy bevizesedett a tüdőm, amit háromszor lecsapoltak. Alkalmanként hat-hét deciliter folyadék gyűlt össze, de sajnos megint vizesedik. (...) A sportolástól eltiltottak, sétálnom sem szabadna, sőt, semmi megerőltetőt nem csinálhatok. Amikor a talajviszonyok engedik, néha kimegyek a levegőre, mert nem veszíthetem el a kondimat! Lassan csontváz vagyok!” – nyilatkozta a Blikknek a 71 esztendős rádiós, de hozzátette azt is, nagyon bízik benne, hogy ez az utolsó komolyabb megpróbáltatás és ezután minden rendbe jön.

Boros Lajos egyelőre nem edzhetForrás: Facebook - Boros Lajos