Az időjós is elkapta a koronavírusit, ami teljesen ledöntötte a lábáról, és hetekig nem tudott felépülni belőle. Szerencsére Barta Sylvia mára legyőzte a kórt, most ő ad vérplazmát a betegeknek.

Nagyon sokat küzdött a gyógyulásért Barta Sylvia, a koronavírus ugyanis borzasztóan legyengítette szervezetét. Sokszor már úgy tűnt, hogy elkezd javulni az állapota, majd újra felszökött a láza, és visszaesett. Az időjós maga is aggódott, hogy egyáltalán felgyógyul-e valaha.
Szerencsére a viszontagságos időszak után Sylvia mára teljesen egészséges, és most ő segít a még beteg társain.

„Amikor még nagyon beteg voltam megfogadtam, hogy ha egyszer sikerül meggyógyulnom, akkor segíteni fogom sorstársaimat illetve súlyos állapotban lévő koronavírusos betegeket! Miután – hála Istennek – szerencsésen meggyógyultam, végre sor kerülhetett arra, hogy elinduljon a kivizsgálási folyamat, hogy donorként vérplazmát adhassak a rászorulóknak! Mivel a férjem is átesett a fertőzésen, nem volt kérdés, hogy ő is csatlakozik a donor-jelöltek táborához!" – írta az időjós Instagram oldalán, és mindenkit arra buzdít, hogy aki tud, segítsen, mert noha a járvány már lecsengőben van, sajnos sokan még mindig az életükért küzdenek.