A színésznő Velemben lábadozik betegsége után, a koronavírus miatt különösen sok vitamint szedett, és igyekeztek megerősíteni immunrendszerét. Ez annyira jól sikerült, hogy Törőcsik Mari 84 évesen a visszatérést tervezi a színpadra, orvosa azonban még félti.

Sokan aggódtak Törőcsik Mariért, a színésznő sokáig küzdött betegségével. Az utóbbi időben Velemben lábadozott. A koronavírus miatt családja csak az ápolókat engedte a közelébe, akik igyekeztek megerősíteni a színésznő immunrendszerét, ami annyira jól sikerült, hogy Törőcsik Mari állapota jelentősen javult. Hamarosan szeretne visszatérni a színházba.

Törőcsik Mari állapota jelentősen javult.Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Egyelőre még nem engedi az orvos, hogy színpadra álljak, de egyre jobb lesz az egészségi állapotom. Készülök vissza a Nemzeti Színház színpadára. Még nem lépek ki a házból a vírus miatt, de valóban sokkal jobban vagyok. Könnyebben tudok beszélgetni, sokkal jobb a hangulatom is. Visszatért belém az életerő" – mesélte a színésznő a HOT! Magazinnak.

Bodrogi Gyula is nem rég beszélt Törőcsik Marival, és nagyon bizakodó az állapotát illetően.
"Nemrég beszéltem vele, mintha új erőre kapott volna! Kiegyensúlyozott és összeszedett volt, minden egyes szavát lehetett érteni. Nagy boldogság számomra, hogy ismét jól van Mari. (...) Ha már nem lesz jelen a vírus az országban, biztos el fogok menni hozzá Velemre. Addig azonban jobb az óvatosság, mi nagyon vigyázunk egymásra. Az azért nagyon megnyugtató, hogy a nap 24 órájában mindig van vele egy ápoló" – nyilatkozta a színész.