Összeomlott a hercegné, klinikán kezelik: fizikailag és lelkileg sincs jól

klinika Charléne hercegné Albert herceg Monaco Charléne monacói hercegné kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már évek óta arról keringenek a pletykák, hogy Charléne hercegné nem bírja lelkileg a palotabeli életet. A monacói uralkodó felesége ráadásul ősszel váratlanul összeesett és azonnal kórházba kellett szállítani.

Charléne nemrég érkezett haza szülőhazájából, Dél-Afrikából, ahol az utóbbi fél évben élte az életét. Nem sokáig lehetett férje, II. Albert monacói herceg oldalán, hiszen rögtön kórházba is vonult, ráadásul egy Monacón kívüli intézménybe. A hír hallatán azonnal beindultak a spekulációk a hercegné állapotáról:

Felmérte, hogy segítségre van szüksége. Kényszeríteni senkit nem lehet arra, hogy megkezdjen egy kezelést, saját magának kell azt akarnia

Albert herceg és Charléne hercegné Forrás: AFP/Eric Gaillard

"Nincs rákos megbetegedése és nem is plasztikai beavatkozásról van szó. Egyszerűen lelkileg és testileg is ki volt merülve, hogy nem tudott eleget tenni a kötelezettségeinek, sem a hivatalosaknak, sem a családi életet érintőeknek" - zárta a gondolatot a herceg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.