oltásellenesség cukorbetegség halálhír koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben napról napra nő a koronavírus-fertőzés következtében elhunytak száma, még mindig sokan vannak, akik nem oltatják be magukat. Az oltásellenesek táborát erősítette az egyik népszerű műsorvezető is, akit most legyőzött a gyilkos kór.

Saját családja jelentette be a hírt, miszerint 64 éves korában elhunyt a népszerű műsorvezető, Marcus Lamb. A férfi nem volt hajlandó beoltatni magát, sőt azt hangoztatta, hogy az oltás egy hatalmas emberkísérlet. Arra buzdított másokat, hogy ne vegyék fel a vakcinát.

Marcus mindezt úgy tette, hogy krónikus betegségben szenvedett, azaz a koronavírus szempontjából leginkább veszélyeztetett emberek közé tartozott.

Lamb felesége árulta el, hogy férje hosszú ideje cukorbeteg volt, és azt gondolták, kordában tudja tartani a betegségét. A férfi azonban megfertőződött, és a szervezete nem tudta felvenni a harcot a vírussal.

Marcus Lamb 1997-ben alapította a Daystar Television Network keresztény televíziós hálózatot. Műsorvezetőként tevékenyen részt vett a mindennapi munkában, műsoraiban pedig gyakran hangoztatta nézeteit a koronavírusról – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.