Koronavírusos lett a TV2 anorexiával küzdő sztárja

Forrás: TV2 -
Krizsán Lili anorexia kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! felfedezettje, Krizsán Lili nagyon nehéz időszakon megy keresztül. Nemrég kiderült, hogy 44 kilóra fogyva került kórházba, most pedig újabb szomorú hírt közölt: elkapta a koronavírust.

Krizsán Lili évek óta küzd lelki problémákkal, a harc pedig végül odáig fajult, hogy éheztetni kezdte magát. A 21 éves énekesnő, aki a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadjának nagy felfedezettje és színes egyénisége, önszántából feküdt be a kórházba, hogy szakemberek segítségével gyógyuljon ki az anorexiából.

Ha ez még nem lenne elég, nemrég szomorú hírt közölt az Instagram-oldalán: elkapta a koronavírust.

"Végre kezdett a szervezetem rendbe jönni...lett volna pár napom itthon...de ez idő alatt Covidos lettem, úgyhogy igen...Az első dalokat megírtam már hónapokkal ezelőtt, de valamiért nem tudtuk felvenni őket. Amikor egy kis esélyt láttam rá, kórházba kerültem...most pedig ebben a pár napban a Covid tett keresztbe.

Úgy érzem most, hogy minden ellene van ennek az egésznek. Őszinte leszek, nagyon szomorú vagyok a dalok miatt, és egyre többször merül fel bennem a kérdés, hogy állhatok-e majd a színpadon, hogy sikerül-e tovább menni ebben az egészben...legyen az zene, vagy tv-s mókák. Ez most egy nehéz időszak nekem a zene miatt"

- mesélte Lili.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.