Gyors fogyás reményében Cheryl Cole áttért a vércsoport-diétáról - ezúttal - a bébiétel-diétára. Az énekesnő mindig is híres volt őrült fogyókúráiról, ezért az sem meglepő, hogy jelenleg a hathónapos kisbabák étrendjén él.

Forrás: AFP, Thinkstock

Az egész bébidiéta-őrület körülbelül egy éve kezdődött, amikor Jennifer Aniston napi 14 üveg bébipürével hozta újra formába alakját. Persze ehhez evett még némi grillezett halat és zöldséget is néha, de összességében így is heti 3 kilótól szabadult meg a népszerű színésznő. Jennifer sikerén felbátorodva most a brit X-Faktor extrém önsanyargató fogyókúráiról ismert zsűritagja, Cheryl Cole is úgy döntött, hogy áttér a kisbabák étrendjére. Az énekesnő ugyanis nem tartja elég vékonynak a lábait, és a biztos fogyás érdekében már szinte bármire képes.

A bébiétel-diéta tökéletes számára, hiszen nagyon gyors és garantált fogyást ígér. A titok egyszerűen annyi, hogy egy-egy üveg, babáknak való étel összesen 25-100 kalóriát tartalmaz, ami még akkor sem fedezi egy felnőtt napi energiaszükségletének felét sem, ha valaki 14 üveggel is elfogyaszt belőle. A bébiétel tápanyag-összetételét tekintve ugyanakkor minden tápanyagot és vitamint tartalmaz, amire egy kisbabának szüksége van - egy felnőtt nőnek azonban ez nem elég. Mindent összevetve a diéta hamar alultápláltsághoz, fáradékonysághoz vezethet, sőt egyes tapasztalatok szerint székrekedéshez is. Ha ezek után még mindig szeretnéd kipróbálni, gondolj bele, hogy sokan már a harmadik adag után rosszul lesznek a pépesített állagú ételtől.

Megtalálták a mellrák ellenszerét? - Egyszerűbb, mint bárki gondolta volnahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110511-megtalaltak-a-mellrak-ellenszeret-egyszerubb-mint-barki-gondolta-volna.html Meglepő tények a szavatossági időről - Íme, a valós dátumok!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110509-meglepo-tenyek-a-szavatossagi-idorol-ime-a-valos-datumok.html Mindent a nézettségért! Nyers kacsaembriót evett élő adásban a sztárszakácshttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110506-mindent-a-nezettsegert-nyers-kacsaembriot-evett-elo-adasban-a-sztarszakacs.html Méregtelenítő, fiatalító, vértisztító csodaszer - Ismerd meg jobban az epret!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110504-meregtelenito-fiatalito-vertisztito-csodaszer-ismerd-meg-jobban-az-epret.html Fiatalodj nassolással, 70 forintból naponta!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110502-fiatalodj-nassolassal-70-forintbol-naponta.html Ezeket edd, ha rossz a kedved! - A leghatékonyabb hangulatjavítókhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110502-ezeket-edd-ha-rossz-a-kedved-a-7-leghatekonyabb.html Így főzz mennyei olasz kávét otthon!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110426-igy-fozz-mennyei-olasz-kavet-otthon.html 5 különleges, de gyors húsvéti recept - Ha unod az egyszerű főtt sonkáthttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110418-5-kulonleges-de-gyors-husveti-recept-ha-unod-az.html