Férfi estélyiben - Meddig lesz még ilyen népszerű Andrej Pejic?

modell androgün Andrej Pejic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hittük, ez csak egy rossz vicc, amit gyorsan elfelejthetünk, de nem: Andrej Pejic, a női arcú férfimodell most is pont olyan népszerű a kifutókon, mint amikor elindult a karrierje.

A világ leghíresebb androgün modellje, Andrej Pejic mutatott már be esküvői ruhát és melltartót is a nagyközönségnek. Andrej hatalmas sikereket ért el a kampányokkal, hiszen sokáig foglalkozott vele a divatvilág, aminek köszönhetően egyre több nagyágyú akar vele dolgozni. A legutóbbi párizsi divathéten a modell Jean Paul Gaultier kreációjában "tündökölt". A férfi sokkoló, sőt, egyenesen visszataszító látvány volt a kifutón!

AFP
AFP

A szőke modellnek egy Amy Winehouse-féle tupírozott frizurát álmodott meg a show fodrásza, a nemtelenségre is utaló fekete ruhából pedig Pejic fél teste kilátszott. A legnagyobb sokkot a modell nem létező női melle jelentette, ráadásul a fiú már annyira sovány, hogy a csípőcsontja szinte kilukasztotta a ruhát. Persze értjük, miért kell még mindig őt erőltetni a kifutókon, hiszen a megjelenése a legtöbbször hír. Viszont Andrejból nekünk elég volt, a csontkollekciókat is unjuk, és nagyon várjuk már az igazi, szép női modelleket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.