Azt hittük, ez csak egy rossz vicc, amit gyorsan elfelejthetünk, de nem: Andrej Pejic, a női arcú férfimodell most is pont olyan népszerű a kifutókon, mint amikor elindult a karrierje.A világ leghíresebb androgün modellje, Andrej Pejic mutatott már be esküvői ruhát és melltartót is a nagyközönségnek. Andrej hatalmas sikereket ért el a kampányokkal, hiszen sokáig foglalkozott vele a divatvilág, aminek köszönhetően egyre több nagyágyú akar vele dolgozni. A legutóbbi párizsi divathéten a modell Jean Paul Gaultier kreációjában "tündökölt". A férfi sokkoló, sőt, egyenesen visszataszító látvány volt a kifutón!

AFP

A szőke modellnek egy Amy Winehouse-féle tupírozott frizurát álmodott meg a show fodrásza, a nemtelenségre is utaló fekete ruhából pedig Pejic fél teste kilátszott. A legnagyobb sokkot a modell nem létező női melle jelentette, ráadásul a fiú már annyira sovány, hogy a csípőcsontja szinte kilukasztotta a ruhát. Persze értjük, miért kell még mindig őt erőltetni a kifutókon, hiszen a megjelenése a legtöbbször hír. Viszont Andrejból nekünk elég volt, a csontkollekciókat is unjuk, és nagyon várjuk már az igazi, szép női modelleket!

 

Merev mellbimbóval reklámoz fehérneműt a dögös modell (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20120703-merev-mellbimboval-reklamoz-fehernemut-a-dogos-modell-bar-refaeli.html Siker! Magyar fiúmodell lett a világmárka arcahttp://www.life.hu/legytrendi/20120703-magyar-fiu-lett-a-balenciaga-marka-arca.html Elképesztő ruhák a 2013-as tavaszi-nyári férfi divatbemutatókrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120703-ferfiak-csipkeben-es-szines-celofanban-elkepeszto-osszeallitasok-a-2013as.html Kiszabadult az aranykalitkából Katie Holmes - Most már magas sarkút viselhttp://www.life.hu/legytrendi/20120703-kiszabadult-az-aranykalitkabol-katie-holmes-most-mar-magassarkut-visel.html Ilyen ruhákat tervezett a fiatal ex-prosti - Melyiket vállalnád be?http://www.life.hu/legytrendi/20120704-ime-zahia-dehar-egykori-prostitualt-legujabb-kollekcioja.html Átalakítunk! Dekoratív nő lett a fiatal Alexábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120703-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Magyar modell a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120702-axente-vanessa-a-vogue-cimlapjan.html