fashion week modell David Beckham sztárcsemete Romeo Beckham Burberry Victoria Beckham gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A középső Beckham fiú, a 10 éves Romeo az egyik legimpozánsabb angol márka kollekciójának arca lett.

Úgy tűnik, az ifjú Romeo híres szülei nyomdokaiba lép. David Beckham korábban már többször állt modellt híres márkák arcaként, Victoria élete pedig maga a divat.

www.facebook.com/burberry
www.facebook.com/burberry

A sztárpár fiacskája nem is akárhol kezdett modellkarrierjébe: az angol Burberry márka 2013-as tavaszi-nyári kollekciójának lett az egyik arca a gyönyörű Edie Campbell és Cara Delevingne mellett.

A cég kreatív igazgatója, Christopher Baley szerint nagyszerű volt együtt dolgozni a fiúval, minden babért learatott: "Remekül szórakoztunk a fotózás alatt, és úgy vélem, ez az arculaton is meglátszik, tükrözi a kollekció vidám hangulatát."

www.facebook.com/burberry
www.facebook.com/burberry

Romeo a róla készült képeken klasszikus bézs színű ballonkabátot visel, miközben az ikonikusnak számító kockás esernyővel pózol.

Átalakítunk! Dögös díva lett Klárábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20121218-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlMellbimbót villantott a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121218-leann-rimes-enekesno-mellbimbot-villantott.htmlÜnnepi viselet: elegáns, mégis kényelmeshttp://www.life.hu/legytrendi/20121217-unnepi-viselet-elegans-de-kenyelmes-karacsonyi-divat.htmlPucéran reklámoz fehérneműt a szépség (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121213-puceran-reklamoz-fehernemut-bar-refaeli-modell.htmlÖrdög Nóra még sosem volt ilyen gyönyörűhttp://www.life.hu/legytrendi/20121216-ordog-nora-musorvezeto-az-xfaktor-dontojeben-gyonyoru-ruhat-viselt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.