A lassan ötvenhez közeledő színésznő és modell, Stephanie Seymour még mindig elképesztően fest. Vajon hogy csinálja?

Az amerikai exmodell hiába 48 éves, de bámulatos testét akár a huszonévesek is megirigyelhetik. Nemrég egy karibi nyaraláson kapták lencsevégre gyermekeivel és férjével, s testén tökéletesen állt egyrészes, fekete pántos fürdőruhája. A róla készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP

Mint modell, Stephanie bizonyára tudja, mit kell tennie a vonalai megőrzéséért. A sztár a fehérjében gazdag diéta mellett a jógára esküszik: néhány fotón jól látszik, amint a bombázó kutyapózba emelkedve mozgatja át formás testét.

Az év sikertörténete: 30 kilót fogyott Nikihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120313-sikertortenet-3-honap-alatt-majdnem-30-kilot-fogyott-niki.html Gallusz Niki csont és bőr kamasz lány volthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121217-gallusz-niki-szepsegtitka-sportos-csaladban-nott-fel-a-szineszno.html Így maradj karcsú az ünnepek alatt is!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121215-az-unnnepek-alatt-is-karcsu-lehet-maradni-tippek-a.html Ez zsír! magazin 35. adás: Így lesz Muri Enikő fél óra alatt bombanő!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121220-ez-zsir-magazin-35-adas-muri-eniko-az-x-faktor.html Életveszélyes lehet a grapefruit?http://www.life.hu/ez-zsir/20121212-eletveszelyes-lehet-a-grapefruit-gyumolcs.html