A várandós hercegnő nem jógázni jár, mint a legtöbb kismama, hanem pilatesedzésekre, és Lupo nevű kutyáját is előszeretettel sétáltatja a parkban, míg trónörökös férje a Brit Királyi Légierő pilótaszolgálatával van elfoglalva.

A 31 éves Katalin hercegnőről decemberben derült ki, hogy gyermeket vár Vilmos hercegtől - a kicsivel kapcsolatban már az is felvetődött, hogyan fogják hívni, ha kislány lesz. A legújabb híradások szerint a hercegnő heti három pilatesedzéssel próbálja magát formában tartani. A Now magazinnak egy ismeretlen forrás megerősítette, hogy a hercegnő szigorúan betartja a heti háromszori testmozgást, és azért részesíti előnyben a pilatest a jógával szemben, mert ezzel a módszerrel jobban tud fókuszálni bizonyos testterületekre.

Forrás: AFP

"Katalin éjszakánként nyolc-tíz óra folyamatos alvással készíti fel szervezetét a terhességre, és gyakran hallgat Emeli Sandé, Ellie Goulding és Adele lemezeket, melyek valószínűleg nyugtató hatással vannak a méhében növekvő kisbabára" - írta a Now magazin.  

A terhespocakot villantott hercegnő,  ha épp nem pilatesedzésen formásodik vagy alszik, akkor Lupo nevű spánieljével rója a köröket a walesi Anglesey-ben található birtokukon. Trónörökös férje, Vilmos herceg ugyanis a Brit Királyi Légierő pilótaszolgálatával van elfoglalva. 

Katalin szerencsére már jobban érzi magát, pedig terhességének első időszaka nem indult éppen zökkenőmentesen, ugyanis akut reggeli rosszullétei miatt napokig megfigyelés alatt tartották a londoni VII. Edward kórházban. A kórházi kezelés után Camilla javasolta neki, hogy levendulás süteménnyel csillapítsa a terhességi hányingert, és úgy tűnik, a süti megtette hatását - Katalin újra remek formában van.

Ha kíváncsi vagy, milyen volt Katalin hercegnő kislányként, az Akkor és Most oldalon egy különös galériát láthatsz róla.

Júliusban szül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-juliusra-varhato-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-elso-gyermeke.html Átfestették Katalin hercegnő portréjáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-atfestettek-katalin-hercegno-elso-portrejat-a-kritikusok.html Katalin hercegnő terhespocakot villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130113-katalin-hercegno-kate-middleton-terhes-pocakot-villantott.html Készülhet rossz kép Katalin hercegnőről ishttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20130111-katalin-hercegno-hivatalos-portrejat-kritizaljak.html Szexi fehérneműben Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130109-kate-middleton-19-evesen-fehernemuben-lepett-kifutora-egy-jotekonysagi-divatshow.html Öltözz Katalin hercegnőnek olcsón!http://www.life.hu/legytrendi/20130107-masold-le-katalin-hercegno-stilusat-szered-be-a-ruhait.html Elbűvölő képek Katalin hercegnőrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130108-boldog-szuletesnapot-katalin-hercegno.html Újabb titok Katalin hercegnő terhességérőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130102-a-terhes-katalin-hercegno-titka-a-levendulas-sutemeny-hanyinger-ellen.html Katalin hercegnő olcsó bizsuval is fenségeshttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-csaladi-oroksegnek-hittek-katalin-hercegno-fulbevalojat.html